JugSport.net

sportski portal južne Srbije

RUKOMETAŠICA ŽITORAĐE POJAČALA PALANKU

MILICA ILIĆ VIŠE NIJE IGRAČ ŽRK ŽITORAĐA

Dojučerašnja rukometašica Žrk Žitorađa, 21- godišnja Milica Ilić posle 6 godina provedenih u dresu Žitorađe prelazi u novi klub. Ilićeva je dogovorila saradnju u drugoj polusezoni sa ekipom Žrk Remesiana iz Bele Palanke. Ona je prva rukometašica koja je napustila Žitorađu u ovom prelaznom roku. Predrag Gligorijević predsednik kluba izjavio je da trenutno uprava pregovara sa nekim igračicama ali će sve biti jasnije u narednim danima.

– Milici želimo sve najlepše u daljoj karijeri, i puno uspeha sa novom ekipom. A što se igračkog kadra tiče, u nekim pregovorima smo sa pojedinim igračicama, ali imena još ne bismo da otkrivamo dok sve ne ozvaničimo u narednim danima. Ono što je sigurno biće dolazaka, a možda i odlazaka iz kluba. – kratko nam je rekao Gligorijević.

Remesiana se takmiči u Drugoj ligi Morava i trenutno se nalazi na prvoj poziciji kao glavni pretendent za plasman u veći rang.

Ilićeva u ekipu dolazi sa epitetom pojačanja na poziciji krila a po potrebi,  i pivotmena. Ona je svojim dosadašnjim saigračicama poželela puno sreće.

– Hvala ljudima iz kluba, i saigračicama. Šest sezona sam u klubu i mislim da je pravo vreme za rastanak. Očekuju me novi sportski izazovi u Beloj Palanci koje sa nestrpljenjem iščekujem. Bivšem klubu želim puno sportskih uspeha i dobrih rezultata. – rekla je Ilićeva za Jugsport.info

Ove polu sezone Ilićeva nije bila u planovima trenera Antanaskovića pa je bilo i za očekivati da dođe do rastanka. Žitorađanke kako saznajemo uskoro počinju pripreme, a sa kojim imenima u timu ostaje nam da vidimo.

N.Tonić

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print