JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

FUTSAL REVIJA U KURŠUMLIJI

DRUGA FUTSAL LIGA SRBIJE

 

KMF BELE CRKVE- KMF LETEĆI HOLANĐANIN 10:9 (2:2)

 

Kuršumlija: Gledalaca 400. Sudije: Miloš Grujić (Niš) 7, Stevan lazarević (Niš) 8, Stefan Filipović (Leskovac) 8. Strelci: S. Simić u 6, J. Jovanović u 11, 28, 35,D. Radosavljević u 26, M. Popović u 29, 36, M. Mijalilović u 31, 37, D. Rakić u 38 za KMF Bele Crkve, P. Perović u 11, 14, 35, D. Radović u 23, 27, 40, B. Bodonji u 26, L. Dragnić u 34, D. Rakić (autogol) u 37 minutu za KMF Leteći Holanđanin. Žuti karetoni:D. Rakić ( KMF Bele Crkve )M. Bjelica, S. Marojević (Leteći Holanđanin)

 

KLMF BELE CRKVE: A. Smiljković 8, M. Popović 8,5, D. Radosavljević 7,5, N. Jovanović 7, J. Jovanović 9, —I. Lazić 7, D. Rakić 7, G. Milošević 7, P. Lazarević 7,5, M. Mijajlović 8, B. Ilić 7,5, S. Simić 7.

 

KMF LETEĆI HOLANĐANIN: M. Bjelica 6, D. Radović 9, P. Perović 9, S. Marojević 7, B. Bodonji 7,5—- V. Marković 6,5, A. Šmit 6,5, M. Vujović 7, L. Dragnić 7,5, Z. Kostelnik 7.

Igrač utakmice: Jovan Jovanović.

Kakav meč , strašan meč, revija golova čak 19 pogodaka, tri igrača sa po tri pogotka i visoke ocene 9,gde je bio za nijansu najbolji pojedinac igrač domaćih Jovan Jovanović. Promene rezultata kao na filmskoj traci, golovi su padali kao plod smišljenih akcija i jednog i drugog tima. Jednom rečiju udario junak na junaka i na kraju domaćin bolji za jedan pogodak i ceo plen je ostao u Kuršumliji, dok gosti mogu da žale za porazaom na gostovanju a da pritom postignu devet pogodaka, u jednoj obostranoj fer i korektnoj igri oba tima što govore samo pokazane tri javne opomene.

Seriju pogodaka već u 6 minutu počeli su domaći pogotkom B. Ilića, da bi 5 minuta kasnije tu prednost udvostručio najbolji pojedinac utakmice J. Jovanović. I kada se činilo da će domaći lako rešiti prvi deo utakmice usledila su dva pogotka gostiju i to za tri minuta a strelac je u 11 i 14 bio dvostruki u prvom delu P. Perović i sa nerešenim rezultatom (2:2) se otišlo na odmor.

U drugom delu prava revija golova viđeno je čak 15 pogodaka od toga 8 su postigli domaćini a gosti pogodak manje. Igrao se 23 minut kada gosti pogotkom D. Radovića u potpunosti okreću rezultat u svoju korist sa golom prednost(2:3) da bi 2 minuta kanije D. Radović povisio 2 gola prednosti za goste. Igrao se 26 minut Kada D. Radosavljević postiže za domaće treći pogodak na utakmici i u tom trenutku je (3.4) rezultatali u istom minutu B. Bodonji postiže peti pogodak za goste. . Samo minut kanije gosti stvaraju prednost od tri pogotka (3;6) a strelac je D. Radonjić

.

U 28 minutu na sceni stupa J. Jovanović i smanjuje na dva gola prednosti za goste. A u 29 minutu M. Popović na jedan pogodak prednosti za goste (5:6), da bi u 31 M. Mijajilović poravnao rezultat na 6:6. Gosti ne prestaju da stavraju probleme domaćinima ponovo u 34 minutu vode sa golom prednosti pogotkom L. Dragnića. Ponovo u 35 J. Jovanović poravnava na 7:7 a minut kanije M. Popović svojim drugim golom ponovo dovodi domaćina u voćstvo (8:7). U 37 minutu videli smo i autogol domaćeg igrača D. Rakića i ponovo je nerešeno.

U finišu utakmice pada odluka o pobedniku . Igrao se 37 minut kada Mijajlović svojim drugim golom dovodi domaćine u voćstvo od 9;8 da bi se samo minut kansnije d. Rakić pogotkom za 10:8 iskupio za postignuti autogol. U poslednjem minutu gosati postižu i deveti pogodak a strelac je trećim golom na utakmici D. Radović i postavlja konačan rezultat na utakmici Bele Crkve- Leteći Holanđanin 10:9 i nova vredna poobeda domaćina i još jedna blistava futsal partija pred svojim navijačima u Kuršumliji.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print