JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

“ROMANTIČARI” SE NAJZAD RAZIGRALI

PRVA LIGA SRBIJE

 

OFK BEOGRAD- KOLUBARA 4:1 (2:0)

Beograd; Stadion omladinski na Karburmi. Gledalaca 450. Sudija: David Matić 7. Strelci: Marković u 17, Georgijević u 30, N. Mituljikić u 63, Stoisavljević u 81 min. Za OFK Beograd, Furtula u 70 za Kolubaru.. Žuti kartoni: N. Milutinović (OFK Beogra), Suva , Jovanović ( Kolubara).

 

OFK BEOGRAD: Popović 7, N. Stanković7, Đermanović 7 Vujadinović 7, Ilić 7,5 ( Mojsilović-), Marković 7,5, (Ademi), Mituljikić 7,5, (Halabrin-), N. Mituljikić 7,5, (M. Stanković 6,5), Georgijević 7,5( Stoisavljević 7).

Igrač utakmice N. Mituljikić

Romantičari su se najzad ovog proleća na svojoj popularnoj karaburmi razigrali i visoko porazili goste iz Lazarevca , postigavši po dva pogotka u oba dela igre, dok su gosti jedini pogodak postigli u drugom delu preko Furtule u 70 minutu igre.

Domaći su prvi došli u voćstvo u 17 minutu pogotkom Markovića, da bi u 30 minutu tu prednost duplirao Georgijević i sa tim rezulatom se otišlo na odmor. U drugom delu utakmice Mituljikić je povećao na visoku prednost od tri gola razlike u u 63 minutu.Č ast gostiju spasao je Furtula koji je postigao juedini pogodak u 70 minutu igre. Tačku na dobru igru i visoku pobedu stavio je Stoisavljević u samom finišu utakmice tačnije u 81 minutu i tako sa tri gola prednosti doneo vrednu pobedu lideru na tabeli.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili