JugSport.net

sportski portal južne Srbije

RADAN U FINALE KUPA

RADAN- DERBI 2016- 6:0(4:0)

Lebane: Gledalaca 100. Sudija: Darko Radenković ( Leskovac) 7. Strelci: Anđelić u 25, Aleksić u 28 i 32, Perić u 38, M. Stanković u 58 i 75 min.Kartona nije bilo.

 

RADAN: B. Zdravković- , M. Stošić 7,5 ( O. Stanković 7,5), S. Stoiljković 7, S. Kostić 7 ( M. Ilić-), M. Milošević 7, P. Krstić 7, A. Andjelić 7,5, Ž. Aleksić 8, ( M. Cvetković-), N. Smiljković 6,5 ( M. Stanković 7,5), A. Dojčinović 7, N. Perić 7 ( N. Živković 7)

 

DERBI 2016: S. Draganićž 6, A. Gligorijević 6, ( S. Jović-), A. Vasić 6,5, J. Aleksić 6,5, N. Pešić 6 ( M. Stamenković-), M. Jovanović 6,5, D. Kostić 6, M. Ranđelović 6,5, M. Ilić L. Stamneković 6,5, M. Stanković 6 ( S. Pavlović 6

 

Igrač utakmice: Žarko Aleksić

Zahvaljujući ljubaznošću gostiju uspeo sam da dođem do sastave timova. Jer samozvani predsednik Bojan Veličković mi nije dozvolio da dobijem protokol, pa se javno zahvaljujem gostima iz Vlasa, a Veličković se i dalje odnosi premama meni kao da je to njegov klub, pa i tad je dužan da mi da protokol.Razlog je izveštaj sa utakmice u Bojniku i događanja na utakmici sa Jedinstvom (GS). Kakav sam izveštaj poslao.

Radan je bio dominatan tim na terenu postigao je šest pogodaka, od toga četiri u prvom poluvremenu , kada je seriju otvorio Anđelić u 25 minutu dokle sus e Derbi nižerazredni klub dostojno suprostavili favorizovanom domaćinu. Potom se dva puta u strelce upisao Aleksić, da bi tačku na prvi deo igre stavio u 38 mladi Perić. U drugom delu domaći su još dva puta zatresli mrežu gostiju i to u oba navrata M. Stanković u 58 u 75 minutu za konačnih šest pogodaka razlike. Tako da će se u finalu Kupa JO sastati Radan i Pusta reka V. STEVANOVIĆ

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print