JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BOJNIČANI SLAVILI U BOBIŠTU

POLUFINALE KUPA FS JO

 

BOBIŠTE- PUSTA REKA- 1:3( 1:0)

Bobište: Gledalaca 200. Sudija: Nikola (S) Antić 7. Strelci: M. Mitić u 40 za Bobište , A. Jovanović u 66, D. Arsić u 80, i Danijel Stanišić u 89 za Pustu reku. Žuti kartoni: N. Cakić, i Ž. Stoiljković ( Bobište). P. Stojanović, Danijel Stanišić, N. Jovanović ( Pusta reka)

 

BOBIŠTE A. Stamenković 6,5, S. Micić 6 ( N. Anđelković-), F. Stojković 6,5, N. Cakić 6,5, M. Mitić 7, S. Janković 6,5, A. Marinković 6 ( A. Dimitrijević-), Ž. Stoiljković 7, M. Marković 7, L. Stoiljković 6,5

 

PUSTA REKA: V. Đikić 7, P. Stojanović 7,5, D. Stojčić 7, A. Jovanović 8, Danijel Stanišić 8, A. Stanković 8, M. Stojković 7, N. Jovanović 7 ( S. Stanković -), V. Jović 7 ( F. Azirović 7), N. Petrović 7, 5 ( P. Vidojević 7,5), D: Arsić 7,5.

Igrač utakmice:Aleksandar Jovanović

Polufinalsni suret u Bobištu zasluženo su dobili fudbaleri Puste reke iz Bojnika boljom igrom u nastavku sureta kada su i postigli sva tri pogotka. Prvi deo sureta domaći su rešili u svoju korist pogotkom u 40 a strelac je bio Miliš Mitić i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu utakmice puleni trenera Bobana Nikolića su zaigrali bolje, pokazali bolju fizičku pripremljenost i zasluženo izborili finale. Najpre je najbolji pojedinac utakmice Aleksandar Jovanović u 66 minutu poravnao rezultat na 1:1 , da bi u finišu sureta sa dva pogotka gostiju rešeno pitanje pobednika. Najpre je u voćstvo goste doveo i preokrenuo rezultat u 80 minutu Dušan Arsić, da bi tačku na zasluženu pobedu u poslednjm minutama igre stavio Danijel Stanišić i tako će se u finalu sastati dva zonaša Pusta reka iz Bojnika i Radan iz Lebana, po svoj prilici u Leskovcu na gradskom stadionu, jer bi to bila čast i prilika za oba tima da se oprobaju na velelepom stadionu kao finaliste.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print