JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Prokuplje dobilo B Prvoligaša u odbojci

Prokuplje: Minulog vikeda u Prokuplju je održan Kvalifikaiconi trunir za plasman u Prvu B mušku ligu „Poštanske štedionice Srbije“ na kome su pravu učešća izborili i učetvovali četri kluba. Uz domaćina MOK Toličanin 97  učesnici su bili i FAP –Licvnica iz Prijepolje, Laki Star iz Beograda i OK Kluplin iz Kulpina.

Plasman su izborili domaćin MOK Topličanin 97 iz Prokuplja i OK Kulpin iz Kulipna  koji su pozaali najbolju odbojku  u minula tri dana, a igralo se u prelepoj hali sportova Dr Zoran Đinđić u Prokuplju.

Prokupčani su  u tri susreta zabeležili dve pobede i jedan poraz.

1.MOK Topličanin 97 – FAP Livnica 3:2

2. Laki Star – MOG Topličanin 97 – 1:3

3. Ok. Kupli – MOK Topličanin – 3:1.

Boje kluba iz Prokuplja branili su ovi odbojkaši: Stefan Blagojević, Stevan Aleksić, Nikola Ždraljević, Darko Stojić, Nikola Stojanović, Nemanja Milić, Uroš Dončić, Vojin Lazović, Milan Gigić, Aleksa Vučetić, Darko Ristić, nemanja Rančić,  Petar Rančić, Ilija Pavlović. Zasluge za uspeh pripadaju i treneru Aleksandru Kostiću i tim menadzeru Božidaru Joviću.

Druga ekipa koja se plasirala je Kulpi  iz Kulpina  je igrala u sastavu: Danijel Hungar,Stanislav Zipa, Boris Relota,Darko Ćirić, Petar Sladić, Nikola Emer, Pavel Hasik, Petar Martin, Nemnja Galićić, Alesej Božov, Duško Babić, Danijel Pećkovski, Vuk Barišić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print