JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Prokupčanin Vuković overio svoj rad u košarci

Prokuplje: U Prokplju gradu odakle je jedna od živih legendi košarke i košarkaškog sporta na jugu Srbije Vule Vuković održana je izborna Skupština Regionalnog Košarkaškog Saveza Južne Srbije u prisustvu Zlatka Bolića generalnog sekretara  Košakaškog Saveza Srbije , svih prisutnih delegata, na kojoj je  Vuletu Vukoviću  jednoglasno dodeljen novi  mandat predsednika ovog saveza, što se pokazalo da je svojim radom u predhodnom mandatu na neki način obavezao sve delegate da mu ponovo ukažu povrenje, što su i to učinili na obostano zadovoljstvo njegovo pa i  svih prisutnih na ovoj Skupštini.

Nastupajuća 2021 godina ima poseban košarkaški  značaj za mene reko je na početku Vuković i nastavio : Iza sebe dve decenije delegatskog statusa  u Skupštini KKS i deceniju kao predsednika  RKS JS. Jubilej sa kojim se nijedan košarakški radik Srbije nemože pohvaliti. Bili smo jesmo i bićemo  kao Srbija zemlja košarke. Ostaće košarka u Prokuplju  večiti izvor talenata kojih nigde nema kao kod nas. Moj ponos je što sam i dalje deo tima čoveka koji mi je dao i dokazao najveću podršku predsednika KSS Predraga-Saše Danilovića. Hvala generalnom sekretaru  KSS Zlatku Boliću koji je svojim prisustvom u Prokuplju dao poseban pečat uspešnom radu Skupštine RKS JS. Zahvaljujem se na vrhunskoj profesionalnosti  u radu  saradnicima  iz kancelarije  RKS JS u Leskovcu . Hvala mojim doslednim principijalnim i nepokolebljivim  delegatima Skupštine koji su mi ukazali novo povrerenje na čelu predsednika   izjavio je Vule Vuković   očito zadovoljan ponovnim izbrom , kao i dosadašnjim radom koji je iza sebe ostavio vidan trag samopregornim i odgovornim ponašanjem u svom predhodnom mandatu. Hvala i mom sinu Čedomiru rekao je na kraju koji sledi moj put u košarkaškom sportu na koga sam posebno ponosan, jer se loza Vuković iz Prokuplja neće još dugo ugasiti u košarkaškom sportu.

Ponosan na svoj rad i sve ono što je dao košarci vredno je pomenuti da je Vule Vuković Presedavajući Skupštine Košakakog saveza Srbije .

Skupština RKS Južne Srbije je održana u skladu  sasvim merama Vlade Repubilike Srbije.

Kako to biva u sportu, odnosno na ovakvim Izbornim Skupštinama predsednik Vule Vuković se izjasnio i imenovao svoje bliske saradnike u svom novom mandatu a to su: Veselin Marjanović generalni sekretar RKS Južne Srbije, dok su članovi Predsedništa : Vule Vuković, Vladislav Tončev, Marjan Stanojković, Nenad Stajić, Miloš Stevanović. Nadzorni odbor  čine trti člana : Boban Petrović, Milorad Popović i Petar Stojčić.

Na kraju nam ne preosteje ništa drugo nego da u ime portala „Jugsport.net“  Vuletu Vukoviću poželimo monogo uspeha u radu, zdravlja i sreće. Da još dugo, dugo godina bude onakav kakav je bio i dosad, vredan, radan, i dobar saradnik sa svima  u svom poslu , kako sa svojim bliskim sardnicima  tako i sa sredstvima javnog informisanja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print