Prokupački sjaj u Nišu

Prokuplje. Pod dirigentskom palicom trenera profesora  Predraga Mladenovića gimnastiačri GK Topličanin minuog vikenda nastuplili su u Nišu u  Drugom kolu  C programa i Drugo kolo Pionirske lige jugositočne Srbije  za dečake  i postigli izvredne rezultate sa kojima mora da se ponosi grad Prokuplje. Najpre su nastupli takmičari u C programu  na kome je učetvovalo sve ukupno 60 takmičara. Muškarci su nastupli u dve kategorije. Prva kategorija muškarci  u sastavu Ilija Milenković,  Luka Bjeletić, Vsilije Đinđić  i duga kategorija u sastavu  Aleksa Dobrosavljević, Miloš Demirović i Aleksandar Babić. Takičari iz drzge kategorije osvojili su ekipno prvo meseto  dok takmičari iz prve  kategoriej azuszeli su četvrto mesto. U takmičenju u višeboju  se posebno istakao već pozbati takmičar u toj disciplini Miloš Demirović koji je  dve medalje  na ovom takmičenju.

Po završetku ovog programa  i proglašenje pobednika  nastupli su takmičari u A porogramu . takmičari u toj kategoriji bili su Nikola Mitić, Pavle Veselinović, Teodor Rasković  u ekipnoj konurenciji osvojili su drugo meseto. Što se tiče pojedinačnog nastupa TeodorTasković ponovo je osvojio zlatnu medalju dpk je Pavle Veselinović osvajač srebrne medalje. U kategoriji A programa u višeboju ponovo je zablistao svojim raskošnim talentom več svima nama pontao ime u ovom sportsu Uroš  Grujić koji je osvojio ubedljivo prvo mesto. Njegov klupski drug Miloš Demirović bio je osvajač srebrne medalje-

Već narednog vikenda predstoje takmiečenja u  Kruševcu, Pirotu, Kostolcu gde se očekuje nova žetva medalja ovih uzornih sportista pod dirigentskom palicom proferora Predraga Mladenovića.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net