JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PROKUPAČKI SAMI HIPIJA PONOVO KUĆI: Luka Paunović (28) prvo pojačanje nebesko-plavih sa Toplice

PROKUPLJE – Godinama unazad, od kako se je kao tinejdžer otisnuo put Banjice, i krenuo u fudbalsku pečalbu, i da svoj fudbalski zanat peče među “Građevinarima“ sa Banjice odnosno, popularnom FK Radu, neizostavna želja svake uprave Topličanina je bila da u svoje redove nazad privoli Luku Paunovića. Paunović, dugogodišnji omladinac Rada, a zatim stamena vedeta odbrane OFK Žarkova i Zemuna, se posle tri godine provedene u komšijskoj Fk Žitorađi, vraća u svoj Topličanin.
Vraćam se posle tri godine kako bih pomogao klubu da se ekspresno vrati u Srpsku ligu, tamo gde je i mesto jednom klubu renomea kakav ima Topličanin. – rekao je Paunović kratko za naš sajt.
Paunović je u svojoj karijeri već jednom nosio dres Topličanina a bilo je to između perioda u Zemunu i Žitorađi. Sada, po drugi put zadužuje opremu nebesko-plavih i od prvog dana priprema stavio se na raspolaganje novom šefu struke Aleksandru Kuzmanoviću.
Neminovnost je da će Paunović biti najveće pojačanje za Topličanin u ovom prelaznom roku, bez obzira na imena koja budu zadužila opremu Topličanina u budućnosti. Svojim iskustvom i umećem sigurno će biti značajan šraf u mašini Kuzmanovića, te će od njega najviše očekivati uz iskusnog Kaličanina. Sigurno je da će Paunović biti jedan motiv više i prokupačkoj publici da na popularnom stadionu “Kraj Toplice“ pruži podršku svojim igračima, pogotovo sada kada se “odbegli fudbalski sin“ ponovo vratio u svoje jato.
Luka Paunović rođen je 1993. godine i igra na centralnim pozicijama u odbrani, a snalazi se se odlično i kao zadnji vezni igrač, s obzirom da je tu poziciju igrao prethodne dve sezone u Žitorađi gde je bio jedan od najboljih igrača.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print