Пројектом преко Центра за развој Јабланичког и Пчињског округа

Склапањем Уговора између општине Медвеђа и Центра за развој Јабланичког и Пчињског округа који је потписан крајем прошле недеље, односно пројектом „Успостављања Канцеларије за предузетништво“ омогућено је да се упосле 12 лица са средњом, вишом и високом стручном спремом на период од 4 месеца.

У кабинету општине Медвеђа, у присуству председника и заменика председника општине Медвеђа, др Небојше Арсића и Горана Ивановића, потписани су појединачни уговори која су лица на пројекту потписала са Центром за развој Јабланичког и Пчињског округа.

“Поред образовне структуре, водило се рачуна и о мањинској популацији па су од 12 лица, која су данас потписала Уговоре, две особе албанске и једна ромске националности. Ово јесте привремена солуција да се ова лица упосле, али ми свакодневно тражимо начин да отворимо дуготрајнија радна места, на којима ће сва незапослена лица наћи запослење”- истакао је председник општине Медвеђа.

Да подсетимо, основни циљ заједничког пројекта је да се кроз активности реализоване овим пројектом одговори на све веће потребе микро, малих и средњих предузећа у општини Медвеђа. Реализацијом пројекта оствариће се специфични циљеви предвиђени програмом, а то су подстицање предузетништва и развој предузетничког духа.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net