JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PROJEKTIL ARSIĆA OBELEŽIO MEČ: Svetlost na krilima Arsića do čela tabele!

PUKOVAC – STADION: Prle (Pukovac) SUDIJA: Nemanja Arsić (Leskovac) 7 GLEDALACA: 150 ŽUTI KARTONI: Perović, Tonić, U. Jovanović, Arsić (FK Svetlost) Ramadani, Iseni, V. Zećiri, Šaćiri, Tusuni, Radamadni, Ebibi (KF Ternoci) CRVENI KARTON: Tusuni (KF Ternoci) u 80. minutu STRELCI: Marjanović u 5, Arsić u 9, Perović u 37 i Ramizi u 77. (AG) minute za Svetlost.

SVETLOST: Ilić 8,  L. Jovanović 7, Stošić 6 (Ćirić 6) , Perović 7, Tonić 6,5, Stojković 7,5 Mladenović 7,5 U. Jovanović 8, Marjanović 7 (Pavlović 6), Mitić 6,5 (Veličković – ), Arsić 8.

KF TERNOCI: V. Ramadani 5, Iseni 6 (G. Zećiri 5) , Asani 6,5, Jusufi 7, V. Zećiri 6 (Ebibi – ), Sinani 5,5 (A. Ramadani -), Junuzi 5,5, Šaćiri 5,5, Fetahi 5,5 (Bajrami 5), Aliu 5,5 (Ramizi 5), Tusuni 5

IGRAČ UTAKMICE: Marko Arsić 8 (FK Svetlost)

Današnji meč doneo je sve elemente koje jedna fudbalska igra treba da poseduje. Borbu, elan, majstorstvo, golove, čarke.. Svetlost je bila dominantna tokom većeg dela meča i na kraju zasluženo krunisala takvu partiju pobedom. Goste iz Velikog Trnovca je načeo veteran Marjanović kada je sa 20 metara pogodio same rašlje Ramadinijevog gola. U 9. minutu smo već videli potez meča, Marko Arsić je primio loptu negde na sredini povukao je napred i opalio sa preko 35 metara po njoj, a golman gostiju ju je samo ispratio pogledom. Onda su se razigrali i gosti ali je sve nade gostiju raspršio Perović kada je u 37. minutu presekao dodavanje golmana gostiju i matirao ga za 3:0 na poluvremenu. Drugi deo doneo je više čarki. Nervozni gosti počeli su da negoduju na svaku sudijsku odluku, i polako je krenula nervoza da se uvlači u njihove redove. Pogotovo posle penala koji je odbranio Andrija Ilić, koji je nakon toga ukrotio još 4 dobra udarca gostiju, koji su u jednom delu meča imali igru pod kontrolom. Međutim, taman kada se činilo da će Svetlost popustiti pod naletima gostiju, Marko Arsić prolazi po desnoj strani, šutira, i lopta pogađa Ramizija od koga se odbija u gol. Pored Arsića danas su u dresu Svetlosti bili na visini zadatka Uroš Jovanović i Lazar Mladenović. Svetlost ovom pobedom pretiče Jablanicu na čelu tabele, zbog boljeg međusobnog skora.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print