JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Prazne puške u Lebanu

RADAN- BUDUĆNOST (P) 0:0

Lebane: Gledalaca 300. Sudija: Igor Rajković ( Despotovac) 7. Žuti kartoni: M. Stanković , Slavković, Mirković ( Radan), Topalović, Stojanović ( Budućnost)

RADAN: D. Cakić -, P. Cakić 7,5 Stamenković 7, Marinković 7, Lapčević 7, Mitrović 7, M. Stanković 7,5 Ivanović 6 ( Slavković-), M. Kostić 7, Stoicov 6 ( M. Stojanović -), S. Kostić 7 (MIrković-).

BUDUĐNOST: A. Jovanović 7, Marković 6 ( Jović-), Topallović 6, Cvetković 7, Ranđelović 7, Simov 7, Stošković 6, Ikić –  ( Bukatović 6), V. Stojanović 6 ( Branković6), Miletić 6, Mijatović 6

Igrač utakmice: Miloš Stanković

Bez obzira što je domaćin bio bolji tim, naroćito u drugom delu susreta , pobednika nije bilo niti golova. Gosti iz Popovca su se orjentisali na odbranu  svog gola i iz kontranapda pokupavali da stvore priliku za pogodak. Jedina kolosalna prilika i to za domaći sastav tek u finišu prvog dela igre.

Igrao se 42 minut kada je Stoicov izbio sam pred gol gostiju i umesto da pošalje loptu u gol i dovede svoj tim u voćstvo zastao je, misleći da je u nedozvoljeni proložaj i uputio loptu pored desne starive golmana gostuju Jovanovića. U drugom delu domaćin je taj koji diktira tempo igre . Igralo se uglavnom na polovini gostiju. Ponovo je u izvanrednoj prilici  Stoicov u 71 minutu ali je glvom šutira pravo u golmana gostiju.

Samo nekoliko minuta kasnije koloslana prilika za goste. Rezervista Jović je izvanredno pronašao Brankovića. Međutim malo je oklevao i odbrana domaćeg sastava je otklonila opasnost.

U samom fiunišu tačnije u 88 minutu rezervista Slavković je uputio udarac  iskosa sa desne strane i pogodio levu stativu golmana Jovanović.

Dobra fudbalska  predstava jednog I drugog tima, Lebančanima predstoji gotovanje u Resavici ekipi Rembasa, dok Popovčan n asvom terenu došekuju ekipu Dunava iz Prahova.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print