JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PRAZNE PUŠKE POD HISAROM

PRVA FUDBALSKA LIGA

 

GFK DUBOČICA- TEKSTILAC 0:0

 

Leskovac; Gledalaca 2.000. Sudija: Miroslav Matić (Loznica) 7 Žuti kartoni: N. Zdrabković, M. Tomić ( GFK Dubočica),

GFK DUBOČICA: M. Knežević – Milan Đokić 6,5 ( N. Milenković-), M. Rašić 7, N. Zdravković 7, S. Đurić 6,( M- Stefanović-), I. Milić 6 , S. Jovanović 6, Đ. Belić 6, M. Tomić 6,5, M. Ilić 7, N. Tasić 6 ( M. Mladenović -),

 

TEKSTILAC: B. Brać 7, M. Luković 6,5, N. Marjanović 8, D. Stojanović 7, A. Popović- ( V. Dimković 6,5), D. Đurić 6,(Ukačuku 5,5), F. Sredojević 7, B. Jočić 6 ( L. Vasić 6), I. Davidović 6,(S. Stojanović-), M. Marković 6 ( D. Stanković -), Kodzić 6,5.

Igrač utakmice: Nikola Marjanović

Bleda fudbalska predstava na odtavranju prolećne sezone pod Hisarom, gde su ljubitelji fudbala gledali slab fudbal. Igralo se uglavnom na sredini terana i za čitav tok utakmice i na jednoj i na drugoj strani stvorena je samo jedna prilika i to za domaće u 65 minutu kada se u prilici našao M. Đokić ali je golman gostiju ušao u šut i spasio siguran pogodak .

Gosti su se od prvog minuta branili igrali na svojoj polovini , dok su pokušavali iz kontranapada da stvore neku priliku ali nisu uspeli nijednom da upute udarac na gol golmana Kneževića, ipak su kući ni krivi ni dužno odneli bod .

Podela na ravne časti a slađa polovina je otišla za Odzaci zasluženo, jer domaći su čitavog toka više pravili paseve na sredini terena , nego što su kidisila na gol gostiju, koji su se znalački branili tu na tridesetak metara od gola i tako sačuvali svoju mrežu.