Pozdrav svim sportistima-čuvajte se COVID-19

Već osmi dan  traje moja borba sa Covid-19 i na dobrom sam putu da se sve završi kako treba i ponovo budem onaj stari vaš izveštač sa svih sportskih terena jugoistoka Srbije od Kaldova do Trgovišta i od Medveđe do Svijanca, trudeći se da obejktivnim izveštajima zadobijem što više povrenje Vas  čitalaca portala „JUGSPORT.NET“.

Korsitim priliku da pozdravim sve predstavnike klubova sa teritorije FS-RIS-a  Srpske fudbalske lige i sve četri Zone, koji mi dostavljaju izveštaje sa njihovih utakmica, d aim se javno izvinem za neke ne objavljene izveštaje koje su mi poslali, da im poželim usešan kraj ovogodišnjeg prvenstva koji je kao retko kad izbudljiv i neizvesatan i tako će biti do kraja prvenstva, ko će u viši rang, a ko će morati  rang  niže je još uvek dilema u svim ligama.

Već narednog vikenda bićemo spremni da objavimo sve vaše izveštaje koje mi budete poslali na adresu mog portala.

SPORTSKI POZDRAV

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net