JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

POPOVČANI PEVAJUĆI SA BUBNJA

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

CAR KONSTANTIN – BUDUĆNOST (P) 2:3( 1:0)

 

Niš. Igralište na Bubnju. Gledalaca 300. Sudija:Nikola Đorđević ( Leskovac) 8. Strelci: Lazić u 41 i J. Petrović u 59 min. za Car Konstantin, Mitković u 83, Spasić u 85, Miletić u 90+2 za Budućnost.

Žuti kartoni: Velinov(Car Konstantin),F. Miljković, V. Mitić ( Budućnost). Crveni karton: P. Mitić (Car Konstantin)

 

CAR KONSTANTIN: Perić 6,Krivokapić6,5 Velinov 6, Dušanić 6, Pavlović 6, Petrović6, Todorović5,5 Nikolić5,5 Cvejić 5,5(Lazić 7), Mitić6, Ristić6, (Dimitrijević 6),

 

BUDUĆNOST Stamneković 7, Mitković 7 ,5 Milošević 7, Stojanović 7, Milanović 6, (Spasić 7), Petrović 7,(Ristić -), Nikolić, 7,Đorđević 7, (Aranđelović -), Mladenović7 Miljković6 Mitić(Miletić 8)

 

Igrač utakmice: Stefan Miletić

Popularni Niški “carići” tonu sve dublje i dublje i na dobrom su putu da se presele rang niže odakle su došli i kako. Prvi pogodak n autakmci tek u finišu prvog dela igre i to za domaćina koji postiže Lazić, što je i bio rezultat prvog dela igre na Bubnju. U drugom delu “carići” su se osokolili i već u 59 minutu udvostručili prednost na dva gola razlike pogotkom J. Petrovića u 59 minutu nastavka igre.

I kada se činilo da će domaćin doći do druge pobede u prvenstvu na sceni stupaju zadnjih desetak minuta utakmice igrači gostujućeg tima sa tri pogotka preokreću rezultat u svoju korist i put Popovca su otišli pevajući . Mitković je u 83 minutu prepolovio prednost domaćina da bi samo dva minuta Spasić svojim pogotkom poravnao rezultat na 2:2. U nadoknadi vremena prava drama i treći pogodak za goste a strelac je rezervista Miletić i pravi šok za domaćina. Pobeda Budućnosti u finišu sureta dok su fudbaleri iz Popovca slavili domaći su pognutih glava otišli put svlačionici da nisu bili svesni šta im se dogodilo za deset poslednjih minuta.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print