JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POPOVČANI ČETVORKOM IZ NEGOTINA

SRPSKA LIGA-ISTOK

HAJDUK VELJKO – BUDUĆNOST (PO) 1:4 ( 0:3)

Negotin: Gledalaca 200. Sudija: Stefan Ćirić (Pirot) 7 . Strelci: Ristić u 70 za Hajduk Veljka), Rangelov u 29, N. Nikolić u 34, Stojev u 37 , Denković u 83 za Budućnost. Žuti kartoni: Rusić(Hajduk Veljko), Božović, Denković (Budućnost).

FK HAJDUK VELJKO: Drašković 6, Milić 6 ( Nikolić 6), Manov 6 ( Milovanović 6), Arsenijević 6, Milošević 6, Palurović 5 ( Puljecović 6), Trajković 6, Stojković 6, Rusić  7, Anđelković 6, Knežević 6

FK BUDUĆNOST:Stevanović 7, Božović 7 (Milenković 7), Ranđelović 7,5, Petrović 7, Stojev 7 ( Mijatović 7),L. Petrović 7 (N. Petrović 6,5), Rangelov 7,5, Nikolić 7,5, Stamenković 7( Todorović 7), Stojković 7, Miletić 7

Igrač utakmice: Nikolić

Sve je rešeno već u prvom delu utakmice kada su gosti na odmor otišli sa tri pogoitka u mreži domaćina i tako zabeležili visoku pobedu nad domaćinom, koji nij ebio dorastao protivnik gostima iz Popovca. Seriju pogodaka gosti su otvorili tek u 29 pogotkom Rangelova, da bi samo pet minuta kasnije tu prednost udvostučio Nikolić. Do odlsaka na odmor viđen je još jedan pogodak a delo je Stojeva u 37 minutu igre.

U drugom delu po jedan pogodak na obe  strane i rutinska igra gostiju koji su čuvali stečenu visoku prednost iz prvog dela utakmice. Najpre je Ristić u 70 minutu postigao počasni pogodak  za domaćina da bi tačku na vrednu pobedu postavio ujeno  i konačlan rezultat usledio je u samom finišu utakmice pogotkom Denkovića u 83 minutu igre.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print