PODELA NA RAVNE ČASTI

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

GFK DUBOČICA- BUDUĆNOST (P)1:1 (0:1)

Mrštane: Gledalaca 300. Sudija: Miloš Grujičić ( Kragujevac) 7. Strelci: D. Savić u 60 za GFK Dubočicu, V. Đorđević u 35 za Budućnost. Žuti kartoni: I. Milić ( Dubočica), Koković, Milanović, L. Petrović, Mitić, Spasić ( Budućnost).

GFK DUBOČICA: V. Stanković6,5, P.Đorđević 6, Savić 7, M. Đorđević 6(Stojev 6),M. Milić6,5, Tolić 6, (Ljubenović 6), Petrović 6, (Rašić-), I. Milić 6, (Vasić-), Jovančić 6, Momčilović6,5, Radosavljević6,5.

 

BUDUĆNOST: Koković 7,5 Mitković 6,5,  Stojanović6,5,  Ranđelović7,  Milanović6,5, (Miljković-), L. Petrović7,  Stojković 7,Nikolić6, (Sokolov -),V.  Đorđević7,5(Mitić-), Miletić6,5,  Mladenović 6(Spasić-)

Igrač utakmice: Koković

 

Podela na ravne časti gde su domaćini bodovi bili preko potrebni za sam vrh tabele . Nisu uspeli da savladaju vrlo neugodnog protivnika iz Popovca kod Niša, koji se domaćoj publici predstavio u dobrom izdanju naročito u prvom delu utakmice kada je i taj period igre rešio u svoju korist.

Gosti su prvi došli u voćstvo u 35 minutu pogotkom V. Đorđevića i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom delu utakmice domaći su krenuli na sve ili ništa i u 60 minutu kapiten D. Savić je poravnao rezultat. Domaći su imali priliku da reše pitanje pobednika ali je kapiten savić bio nepuspešan i pobeda domaćina je otišla u nepovrat.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net