JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PODELA NA RAVNE ČASTI

ZONA JUG

 

ŽITORAĐA – JEDINSTVO (GS) 3:3 ( 1:2)

 

Žitorađa: Gledalaca 200. Sudija: Jordanka Denčić ( Vranje) 8. Strelci: Kitanović u 7, Milošević u 67, Branković u 83 za Žitorađu. Dejan Stefanović u 34, Stefan Stefanović u 36,75 za Jedinstvo(GS). Žuti kartoni: D. Dimitrijević, Novović ( Jedinstvo ).

 

ŽITORAĐA: Babić 6, Kitanović 7,, D. (B. Mladenović 6), Mladenović6,5, Milošević 7 (Pavlović-),S.Lučić 6, V.Stojanović(Pešić -), Jovanović 6 Branković 7, J. Lučić6, Stošić (Arsenijević 6), Dinić 6

 

JEDINSTVO ( GS): Aleksić 6, Ristić6, Stojanović6,5 V. Stefanović7, Marinković6,5,, Strahinić 6,5(Marković -), Dimitrijević 6,5 Novović 6 (Đorđević-), Blagojević 7, D. Stefanović7,5, S. Stefanović 8.

 

Igrač utakmice: Stefan Stefanović

Gosti su iznenadili lidera na tabeli i zasluženo osvojili pola plena, ma da su bili i osvajanja celog. U prvom delu utakmice domaći su već u 7 minutu došli u voćstvo preko Kitanovića da bi gosti do odlaska na odmor preokrenuli rezultat u svoju korist pogotcima braće Stefanović najpre Dejana u 34 potom i najboljeg pojedinca utakmice Stefana dva minuta kasnije. U drugom delu domaći su preko Miloševića u 67 stigli do izjednačenja. Međutim gosti po drugi put dolaze u voćstvo drugim pogotkom Stefana Stefanovića u 75 minutu igre. Čast domaćina da ne pretrpe poraz spasio je Branković u 83 minutu kada je poravnao po drugi put na utakmici rezultat , što je i bio konačan 3:3. Slađa polovina je pripala gostima . Dok domaćinu predstoji žal za propuštenom pobedom pred svojim navijačima.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print