JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Pobeda za “gornji dom” Lebančana

Lebane: Minimalan poraz na Niškom  Bubnju je prošlost, sve misli Lebančana su okrenute nedeljnoim protivniku, kada im u goste dolazi komšije iz Mrštana, ekipa Moravac-Orion, koja je u  samom vrhu tabele Srpskoligaškog istoka.Pobeda koja bi mnogo značila , s obzirom da su u narednom kolu ponovo domaćini. Atmosfera u klubu je odlična . Svi su spremni što se tiče igračkog kadra da u nedelju pobedom nad vrlo dobrom ekipom iz Mrštana vrate pre svega samopouzdanje u svojim redovima.

O nedeljnoj utakmci jedan od naj iksusnijih u timu Radana , inače nekadašnji igrač gostiju iz Mrštana Predrag Cakić sa optimizom je rekao: U predhodnim utakmicma smo igrali dobro, ali to nismo krunisali rezultatom, odnosno u manjku smo sa bodvnim saldom na tabeli. Nadam se daće na ovoj utakmci da proradi efiksnost mojih kluskih drugova koji igraju u napadu i od kojih se očekuju golovi. Sam položaj na tabeli gostiju , govori da je reč o dobroj ekipi koju trebamo respektovati ali nikako  i preceniti da nemožemo da ih pobedimo.

Ukoliko na terenu mi koji istčimo u nedelju i damo svoj maksimum verujem da ćemo pobediti. Nama su bodovbi preko potrebni za još bolji položaj na tabeli. Uz podršku naše verne publike koja je uvek prisutna u velikom broju treba očeivati sigrunu pobedu. Ukoliko slavimo u nedelju verujem da ćemo  u sledećem kolu ponovo trujufotati i približiti se timovima iz samog vrha tabele. Očekujem iz naredna dva kola maksimlan broj bodova , što je realnost očekivati.

Na treningu se minule sedmice radilo dobro povređenih nema, jedino će izostati zbog kartona mladi Sefan Stoiljković, ostali su svi spremni i orni za igru, što govore reči šef struke Gorana Đorđevića koji je dugo godina bio šef struke nedeljnog protivnika  i  verovatno zna način igre Mrštančana, koji kaže: O minulom kolu i utakmice u Nišu nebih se više vraćao  na nju. Igrali smo dobro pretpeli poraz, to  što smo o njoj imali mi smo rekli igračima. Okrećemo se nedeljnoj utakmci  i osvajanje nova tri boda hvatmo priključak sa timovima iz gornjeg dela tabele. Ponovo smo potom domaćini i možemo u potunosti da se približiumo ekipama iz samog vrha tabele. Koliko smo daleko ekipama iz vrha , toliko smo daleko i ekipama iz donjeg dela tabele, bukvalno smo na nekoj klackalici.

Prihvatam ulogu faborita, bez obzira što je to lokani derbi, ekipa koja niz goidina igra u ovom rangu i mislim da je netreba previše repektovati. U utakmcu moramo da uđemo onako kako znamo, kako možemo i pobeda neće izostati. Što se tiče tima koji će nastupiti doći će do nekih malih izmena , o tome nebih sada govorio. Jedino će zbog kartona izostati bonus Stoiljković, ostali su svi spremni , povređenih nema. Bez obzira što sam bio što bi se reklo do juče trener Moravac-Oriona , ne poznajem dovoljnmo ovu ekipu sada koja igra. Ekipa koja u svojim redovima ima nekoliko izvanrednih pojedinaca, možda još uvek ne deluju kao ekipa ali imaju nekoliko pojedinaca koji sami mogu da reše utakmcu. Tu su recimo Nikola Stefanović, Radivojević,  koji su po meni izuzetni igrači, tako da moramo  da obratimo pažnju na njih a ima i još nekoliko koji su željni dokazivanja. Pojedini mladi igrači koji su došli recimo iz Niš tu da igraju za Mrštančane, žele dase dokažu kroz utakmice I ponovo vrate odalke su došli.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print