JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PIROĆANCI PEVAJUĆI IZ ŽITORAĐE

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

ŽITORAĐA- RADNIČKI (PI)- 2:4 ( 0:3)

 

Žitorađa . Gledalaca 200. Sudija: Milan Turanović ( Kladovo ) 7. Strelci: V. Stojnaović u 55(KU), N. Božović u 90 za Žitorađu, Ž. Dimitrov u 13, 28, 67, N:Adzibaba u 26 za Radniči(P). Žuti kartoni: M. Vasiljević ( Žitorađa),

ŽITORAĐA: M. Perić 6,5, S. Nikolić 6,5, P. Kostić 6,5, M. Vasiljević 7, P. Đorđević 6 ( J. Ilić 6,5), V. Stojanović 7, G. Krivokapić 6 ( N. Dinić 6,5), N. Božović 7, D. Aleksić 7, I. Filipović 6 ( N. Todorović 6,5). M. Bernić 6,5.

RADNIČKI: S. Lešnjak 7,(V. Marković 7) F. Stojanov 6,5, A. Antić 7,(M. Davidović 7), A. Ristić 6,5,(P. Bogdanović 7), B. Đokić 7, Ž. Dimitrov 9, D. Ristov 7, N. Adzibaba 7, Đ. Colić 7, A. Dušanić 7,(N. Mančić 7) N. Petrović 7

Igrač utakmice: Željko Dimitrov

Jedan od kandidata za sam vrh Radnički iz Pirota gostovao je novajliji u ligi Žitorađi i prema očekivanju slavio zalsuženu pobedu od dva gola razlike. Sve je rešeno kad je pitanje pobednika bilo u prvom delu utakmice kada su gosti sa tri gola prednosti otišli na zasluženi odmor. Seriju pogodaka otvorio je najbolji pojedinac na utakmici Ž. Dimitrov već u 13 minutu , da bi Adzibaba u 26 minutu udvostručio prednost gostiju. Do odlaska na odmor videli smo još jedan pogodak a strelac je po drugi put na utakmici u 28 minutu Ž. Dimitrov.

U drugom delu utakmice gosti su se opustili i taj period igre pripao je domaćinu koji je postigao dva a gosti jedan pogodak. V. Stojnaović je u 55 minutu iz kaznenog udarca smanji prednost na 1:3 da bi u 67 minutu svojim trećim pogotkom na utakmici Ž. Dimitrov ponovo stvorio razliku od tri gola prednosti.

U poslednjim minutama igre nesmotrenost odbrane goistiju koristi N. Božović u 90 minutu i postavlja konačan rezultat na utakmici 2:4 u korist goste iz Pirota, koji su prikazali kvalitetnu igru naročito u prvom delu utakmice kada su i rešili pitanje pobednika na gostovanju u Žitorađi.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili