JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Oslonac na sopsteveni igrački kadar

Pod dirigentkom palicom starog  odnosno novog trenera Aleksandra Kuzmanovića koji se vrtaio iz Kazahstan još 7 jula počele su pripreme za start u niži stpen takmičenja, odnosno Srskoj fudbalskoj ligi- istok. Njemu će pomagti kao pomoćni trener legeda kluba Marko Mančić.

Sve nade bile se uprte u Slobudu iz Užice koja je najavljivala odustajanje od člana Prve lige Srbije. Time bi Radnički sačuvao status člana Prve lige Srbije. Posle dužeg nagađanja ipak je pronalaskom sponzora Sloboda odlučila da se i dalje takmči u Prvoj ligi Srbije. Tako  Piroćancima predstoji kako reče generani sekretar kluba  Dragan Janković borba na zelemom terenu za povratak u Prvoj ligi  Srbije. Dali će to biti teško ili ne pokazaće  naredna takmičarska sezona u kojoj će  takmičenje biti sa 18 klubova.

U pauzi prvenstva klub su napsutili sledeći igrački kadar; Bulajić ( Radnički – Niš), Anđelković, Lišćević ( Trajal), Jovanović, Stojanovski,  Petrić , Dimitrov ( Dinamo –  Vranje). U klub suse vratili povrtanici Ristov, Marković ( Novi Pazar), Vlajković ( Jagodina), Radičević, Milenković ( Internacional). U radu sa prvim timom prikljuena su nekoliko omaldinaca koji su igrali kvalitetnu ligu Srbie za omladince.

Odigrane su i kotrolne utakmice pobeđen je Zonaš  Tansko Rajić sa 4:1, Car Konstantin sa 5:1. Sledi provera u Kruševcu sa Trajalom. U planu su još nekoiko utakmica do početka prvenstva 18 avgusta. Kako bi stučni štab imao na uvid sa kavim timom i ambicijama ulaze u novu takmičarsku sezonu na istoku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print