JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Održana trdicionalana „ Lovača zabava „ u Lebanu

PUŠKA U RUKE IGORA MIRDZIĆA

Lebane: Prelepi hotel „ Caričin grad – Justnijana Prima“ u Lebanu bio je domaćin trideset i prve po redu Lovačke zabave u organizaciji Lovačkog udrženja „ Jablanica „ iz Lebana na čelu sa predsednikom dr. Goranom Janjićem. Pored goste i lovce iz Lebana spcijalni tradicionalni gosti i ovog puta su bili članovi Lovačkih udruženja iz Bugaskog grada Ćustendina, Makeonije, ko ai naših sredina pre svega iz obližnjih Medveđa. Bojnik, Leskovac, Niš, Kragujevac, Bosilegrad, Kovačice, Kovina i drugih. Lovačku zabavu otvorio je predsednik dr. Goran Janjić koji je reka: Ova naša tardicionalna zabava je sa prvom mogu da kažem postala brend našeg Lebana. Na njoj ne dolaze samo lovci, već i uglavnom mladi koji se zasita dobro zabave.

Kao i uvek i ovog puta smo pripremili bogat program lepu zabavu i odlična jela od divljači koja su specijalitet naše zabave. Svim gostima želim ugodan boravak u našem mestu. Onima koji su prvi put došli kod nas da ponesu dobre utiske. Sve pohvale hotelu za dobro domaćinstvo.Koristim priliku da pozdravim naše trdicionalne goste iz Vojvodine, Bugarske, Makedonije. Od pojedinaca bih pozdravio predsednika optine Medveđa dr. Nebojšu Arsića koji je takođe naš redovan gost na predhodnim zabavama.

Kao svake i ove godine glavna nagrada bila je lovačka puška, kao i mnogo drugih bogatih nagara koje je kroz lutriju obezbedio domaćin zabave. Ovogodišnji dobitnik lovačke puške je Igor Mirdzić iz Beograda, inače rođen u obližnjem Šumanu, koji je specijalno došao za ovu zabavu iz našeg glavnog grada.

Nije lovac, ali dobijena puška, dala mu je apetite da o tome razmišlja što u ostalmo i sam kaže: Presrećan sam zbog dobitka ovako vredne nagrade koju sam dobio večeras od domaćina ove zaista divne zabave.

Razmilsiču dali ću se opredeliti da se bavim ovim izuteno atraktivnim sportom. Mnogi ga ne ubrajaju u granu sporta , međutim lov iziskuje dosta fizičke pripremlejnosti da bi se krenulo u lov na divljač.

I još jedna laskava titula ove godine kad je reč o lepom izgledu lepšeg pola izabrana je duboko kasno u noć. To priznanje pripalo je devojci iz Lebana Nadji Ilić koja je od strane žirija proglašena za najlepšu damu na ovoj zabavi. Tako se još jednom pokazalo da u Lebanu ima i izuzetno lepih devojaka kao što je Nadza.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print