JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

NOVAJLIJA SE NIJE OBRUKAO

KMF BELE CRKVE POKAZALI ZUBE

 

Kuršumlija: Prvi deo u Drugoj futsal ligi Srbije je završen sledi zimska pauza. Sumiranje rezultata koji su postigli a kada je reč o debitantu u ligi KMF Bele Crkve iz Kuršumije nisuse obrukali završili su na osmoj poziciji na tabeli sa skoromna 11 odigranih utakmica zabeležili su 4 pobede 1 utakmicu odgrali bez pobednika i pretrpeli 6 poraza uz gol razliku 51 dati i 56 primljenih golova.

Šef stručnog štaba Dragiša Trojanović na raspolaganju je imao sledeće igrače i to: Golmani Miloš Mićović, Ivan Lazić i Arsenije Smiljković i igrači Danilo Rakić, Goran Milošević, Vladimir Kocić, Vladimir Joksimović, Ivan Zdravković, Marko Popović, Mirko Mijajlović, Dušan Radosavljević,Nenad Matović, Đorđe Milenković, Stefan Simić, Nikola Jovanović i Jovan Jovanović.

Na lsti strelaca vodi Jovan Jovanović sa 14 postignutih golova, Marko Mijajlović sa 10 pogodaka, po 7 pogodaka postigli su Marko Popović i Danilo Rakić Nikola Jovanović je postigo 5 golova, Vladimir Kocić 2 pogotka i 1 pogodak Goran Milošević, kao i dva autogola Nikole Jovanovića i Marka Mijajlovića.

Stručni štab činili su šef struke Dragiša Trojanović predsednik kluba Petar Dikić ponoćni trener Ivica Vukadinović, i sekretar Ivan Zdravković.Što se tiče posete u sportskoj hali jezero u proseku je bilo po 1.500 gledalaca , što pokazuje podatak da interesovanje za futsal u Kuršumliji je na zavidnom nivou.

O jesenjem delu prvenstva pomoćni trener Ivica Vukadinović kaže: Možemo biti zadovoljni osvajanjem osmog mesta na tabeli kao novajlije u ligi. Možda je moglo malo bolje ali nije kvaitet odlučio već naše neiskustvo u većem rangu. Zato ćemo proleće dočekati daleko spremniji i iskusniji za jednu polusezonu među drugoligašima koja mnogo znači, sumirajući rezultate gde je moglo bolje gde nije.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print