JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Niški „Carići“ u finalu turnira  „Čukarica 2018“

Beograd: Igralište na Adi Ciganliji. Gledalaca 100. Sudija: Uroš Cmiljanović ( Beograd). Strelci: Mićunović u 3, 27, 29 , Stefanović u 20, Mitić u 23, S. Petrović u 74 minutu.

CAR KONSTANTIN: Perić, M. Mitić, M. Petrović, Vasiljević, Stefanović, Denić, Ivanović, P. Mitić, Mičunović, Nikolić, Stojković. Igrali su još: Stanković, Jović, S. Petrović, Mitrović, Jovanović, Stupar, Trajković.

DUNAVAC: Ranković, Milošević, Jacić, Miloš Vojinović, Jovićić, Nebrigić, Srdanović, Blagojević,  Nikić, Simeunović, Marković. Igrali su još: Veličković, Brkić,  Milan Vojinović.

Tradicionalni 26ti po redu turnir u Beogradu „Čukarice 2018“ ulazi u samoj završnici. Preostalo je da se odigraju danas utakmice za treće i prvo mesto. Za pehar pobednika turnira snage će odmeriti Dinamo 1945 iz Pančeva i Car Konstantin iz Niša.

Popularni „Carići“ su u polufinalu dekalsirali ekipu Dunavca iz Grodske čak sa 6:0. Centralna figura utakmice bio je Milo Mičunović koji je susret obeležio  sa tri pogotka. Time je najavio da se vraća u onu staru golgetersku formu. Ostali strelci bili su Stefanivić, S. Petrović i Mitić sa po jednim pogotkom. Cariće je zadeslila tužna vest u Beogradu. Standarnom golmanu Milošu Periću je preminuo otac. Tako da će u finalu nastupiti bez njega na golu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print