JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Nikola putuje po novo zlatno odličje

Medveđa: Jedan od najboljih sportista ne samo Medveđe, već i čitavog Jablaničkog okruka karte majstor u borbama iz Mevđe Nikola Mladenović koji se takmiči u kategoriji di 75 kg svoje masivne težeine na poslednjim  takmičenjima samo zna za zlata, pa se nadamo da će i ovog puta biti tako.

U Nedelju 03. Oktobra Nikola putuje na Internacionalni Kup Evrope u Beogradu gde je pre  dve godine na tom istom takmičenju  u Rumuniji zauzeo treće mesto, ovog puta se po njegovim rečima ,mnogo više pripremao i želi da popravi utisak iz Rumunije i okiti se zlatom ili srebrom medaljom oko vrata, što bi bio veliki uspeh za ovog uzornog sportistu iz Medveđe.

U ime našeg portala, gde nam uvek stižu prve veseti , poželećemo uspeh i da poziv iz Beograda po završetku takmičenja bude za objavu na portalu da je reč o zlato ili srebro. Mi verujemo u Nikolu i još jednom mu želimo puno sreće i uspeha , jer medalje se osvajaju na treninzima , dok se na takmičenje samo odlazi po njih. Verujemo da će ova izreka biti dobronamerna za Nikolu Mladenovića člana Karate kluba Jablanica iz Medveđe , predvođen izvrsnim trenerom Milivojem Zlatkovićem…….  SREĆNO !!!

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print