JugSport.net

sportski portal južne Srbije

NIKOLA MLADENOVIĆ SE POZLATIO U BUGARSKOJ

Medveđa: Na današnjem( subota 30 april 2022) održamom Međunarodnom  Kup turniru u karteu u glavnom gradu Bugarske Sofiji na kome je učestvovalo deset zemalja  i veleiki broj takmičara .

Boje repenzentacije Srbije u kategoriji do 75 kg. svoje težine branio je repezentativac Srbije iz Medveđe karate majstor Nikola Mladenović i po starom dobrom običaju osvojio po ko zna koji put zlatnu medalju na tako velikim takmičenjima širom Evrope, kao što je ovo bilo danas u Sofiji.

U finalu za protivnika je imao domaćeg takmičara iz Bugarske koji je takođe osvajač mnogih medalja. Međutim Nikola je spreman ušao u borbu i vodio je mudro i taktički uz pomoć svog trenera Milivoja Zlatkovića i sudije su opravdano podigle ruku našem takmičaru iz Medveđe, koji je po ko zna koji put obardova sve ljubitelje sporta , posebno kartea u Medveđi i tako proneo slavu ove male varošice na jugu  Srbije svojim pobedama, za koje se još uvek ne nazire kraj.

U borbu sam ušao hladne glave i smirenog srca. Svestan da će domaći takmičar jurnuti na mene da reši pitanje pobednika uzdajući se u svoj teren,  i pred svojim publikom. Međutim taktički sam dobro odradio slušao sve savete pored tataija trenera Milivoja Zlatkovića, kome dugujem veliku zahvlanost za ove sve moje dosadašnje uspehe. Koristim priliku da pozdravm sve moje sugrađane, posebno ljude iz lokane samouprave u Medveđi  na čelu sa Draganom Kulićem i ljude iz Sportskog saveza koji su mi omogućili sredstva za odlazak na svim pa i na ovom takmičenju.  Radili smo paklenosa trenerom Zlatkovićem do samog polaska za Sofiju i uspeh naravno nije izostao, dobar rad na treningu osvaja medalje, na takmičenje samo odeš po nju da je osvojiš bio je jasan Nikola Mladenović na kraju.

U ime naj čitanijeg Sportskog portala Jugsport.net na jugu Srbije ne preostaje nam ništa drugo na kraju nego da Nikoli Mladenoviću čestitamo na još jednom velikom uspehu, i poželimo još siaset puta da nas sve obraduje ovako velikim pobedama.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print