JugSport.net

sportski portal južne Srbije

NEOČEKIVANO DOBAR START

Vučje: ŽFK Vučice su neočekivano , s obzirom na skroz promenjeni sastav i drastično podmlađeni tim , i više nego dobro startovale u Razvojnij ligi Srbije-Istok. U predhodna četiri kola zabeležile su tri pobede nad ŽFK Rosulja, ŽFK Knjaževac, i ŽFK Levač, i izgubile od ŽFK Napredak u Kruševac.Na listi strelaca se izdvojila Nađa Tasić (2009 sa 11 datih golova, u stopu je prati Danica Lazarević (2010 ) sa 4 postignuta golova.

Treba istaći da su u prva četiri kola kao stub odbrane istakle i mladi golman Anđela Cvetković (2029) koja nakon što nas je iznenada napustila prvi golman Maja Pešić , stala na gol i zasada odlično odrađuje svoj posao. Tako da neočekivano neplanirani odlazak prvog golmana za sada ne ostavlja posledice po ekipi.

O svemu tome predsednik kluba Vladimir Ranđelović kaže: Start naših malih Vučica je izuzetno dobar i neočekivan, Tri pobede i jedan poraz je nešto što smo mi samo priželjkivali, velikim zalaganjem , borbenošću, i igrom svih devojčica stigli smo do toga. Čast je i zadovoljstvo gledati srećne devojčice koje su i pomalo zbunjene ovakvim rezultatima, ali spremne i odlučne da treniraju i idu napred.

Nije to u fudbalskom svetu ostalo nezapaženo, tako da već sada ima interesovanja za našeg golmana Anđelu, i oba napadača Nađu i Danicu. Da je Vučica biti lako Vučica bi bio svako.

U subotu sa početkom u 17,00 u okviru šestog kola u Vučje gostuje lider na tabeli i apsolutini favorit ne samo na toj utakmici sa Vučicama već i u samom prvenstvu, ekipa ŽGFK Lavice-Dubočica i to je prilika da ljubitelji ženskog fudbala dođu na stadion u Vučju i pozdrave obe ekipe. Fudbal je za sve, fudbal igraju i Vučice rekao je na kraju predsednik Ranđelović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili