JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Na Niškom Bubnju nastavak serije

Lebane: Dali su dva poslednja uspeha za redom Radana jedna uzlazna linija forme tima, koja vodi ka novim pobedama Lebančana ili je to bio samo trenutni bljesak dobra je prilika da se to upravo pokaže u nedeljnom matineu na Niškom Bubnju.

 

Radan odlazi u goste Car Konstaninu, neugodnom domaćinu, koji je za sve goste „tvrd orah“ kad igra pred svojim navijaćaima. I jedna i druga ekipa su pomalo podbacije u minula pet kola, kad je reč o bodovnom saldu i položaju na tabeli. Radan je u nešto boljem položaju sakipio je tri boda više od domaćina.

Neočekivani poraz“ carića“ u minulom kolu na svom terenu protiv Moravac-Orion je još jedan motiv više da se u ovaj duel uđe maksimalno motivisano.  S druge strane igra Radana je u usponu foreme, pa se sa pravom očekuje dobra fudbalska predstava, gde bi po svoj prilici trebalo da pobedi fudbal.

Pred nedeljni duel šef stuke Radana  Goran Đorđević vidno raspoložen posle dva uzastopna trijunfa, očekuje da i na Bubnju nastavi seriju dobrih iagra svojih izabranaika za to kaže: Bez obzira što su ostali na šest bodovanedeljni domaćin,  izgubili neke već planirane bodove , sigurno će na ovoj utakmici tražiti izgubljeno u predhodnim utakmicama, ali to su verovatno njihove računice koje nas ne zanimaju. Mi smo ušli u jedan dobar ritam, iz utakmicu u utakmicu igramo sve bolje, još to nije na onom očekivanom nivou , ali  se nadam da će iz kola u kolo to ići sve bolje i bolje. Ne vidim nikavog razloga da i na ovoj utakmci ne pružimo dobru igru, da napravimo dobar rezultat.

To što domaćin ima inperativ pobeda  to su njihovi problemi mi gledmao nas. Želimo da nastavimo seriju dobrih igara, naravno i seriju pobede, tako da očekujemo svi u klubu povaoljan rezultat iz Niša. Kada se dobijaju utakmice naravno i rapoloženje je u ekipi dobro, na treninzima se dobro radi, što se pokazalo minule nedelje, optimaizam vlada i kod stručni štab upravu kluba, uz sitnih igračkih problema verujem da će do nedelje sve to doći na svoje mesto. Stanje je mnogo bolje u odnosu na predhodne utakmice. Očekujem i podršku naših navijača na Bubnju, podrška njihova je zasad izvanredna , čak nas određen boro prati i na gostovanja.Nadam se da ćemo ih obradovati i u nedelju na gostovanju u Nišu. Potom nam predstoji dve utakmice na svom terenu, pa bi ovo bila dobra prilika da  ukoliko pobedimo u nedelju, da napravimo jednu dobru seruju uspešnih rezultata   i dase približimo timovima iz samog vrha tabele bio je jasan Đorđević.

Kad je reč o igračkom kadru svi su orni i željni novih dokazivanaj što govore reči jednog od pojačanja Mladena Stoiceva, od koga  svi u klubu očekuju golovi , što je prilika da se ponovo predstavi Niškoj publiciu  u nedelju   kao golgeter. Pred ovu utakmcu bio je jasan rečima:

Očekujem jednu vrlo tešku utakmcu na Bubnju. Mislim da smo mi sad u dobroj formi, vezali smo dve za redom pobede, tako da očekujem da ćemo osvojiti nova tri boda u duelu sa vrlo dobrom ekipom  sa Bubnja. Nadam se da ću konačno da proradim kao strelac , jer se od mene očekuju golovi. U Nišu sam naviko da dajem golove, pa je ovo prilika da se to dogodi u nedelju. Domaćin u svojim redovima ima sklop maldosti i iskustva , tako da je reč o dobrom sastavu. Mislim da smo mi trenutno u boljoj formi i da smo bliži pobede od domaćina. Smataram da trebamo da se nađemo u gornjem delu tabele, da napravimo seriju pobde, pošto posle igramo dve kod kuće kao domaćini. Dase poziciramo u vrhu tabele I tu ostanemo da kraja jesenjg dela prvenstva.

Ispred Uprave kluba, sportski direktor Dragan Momirović kaže: Utakmica na gostovanju u Nišu dolazi u pravom trenutku. Forma ekipe je podigunta na nivou I svi su spremni za nedeljnu utakmicu.

Što se tiče ekipe Car Konstantina svi u klubu je uvažavamo kao jednu ozbiljunu, pogotovu što je na  čelu kao predsednik, jedna poznata sportska ličnostne samo juga već I čitave Srbije Miroslav Milivojević- Dgvce, koji je dugo niz godina na čelu I sa uspehom void ovaj klub. Takođe izuzetno poštujem rad trenera Miletića, nekadašnjeg klupskog druga, igrali smo zajaedno fudbal u  istom klubu. Poštovao sam ga kao igrača, sad kao trenera ovog kluba, imaju kavitetan sastav, međutim naš tim je trenutno u veoma dobroj formi, nadamo se dobroj utakmici I ko pokaže više I bude bolji na terenu neka na kraju bude pobedik I neka slavi u ovom derbiju.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print