JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Minimalac domaćina za vrednu pobedu

SRPSKA LIGA-ISTOK

TRSTENIK PPT-TIMOČANIN 2:1(1:0)

Trstenik: Sudija, Stefan Ćirić(Pirot) 8. Strelci: N. Stanković u 30, Vukčević u 66 za Trstenik PPT, J. Milošević u 89 za Timočanin. Žuti krtaoni: M. Stanković(Trstenik).

TRSTENIK PPT: Bradić 7, Todorović 6,5 ( Vasić-), Đ. Đorđević 7, Aksentijević 7, N. Stanković 7, Pecić 7, Vukčević 7,5, N. Đorđević 7, Đonić 7, Radević 7, Krkić7.

TIMOČANIN: Marinković 6, Milojković 6 ( S. Stojanović 6 ), Kojić 6, Mišić 6, Slavković 6, Srečko Ranđelović 6, Stefan Ranđelović 6,  Baltić 6 ( Zlatković 6), Minić 6, Videnović 6,5, J. Milošević 7.

Igrač utakmice:Vukčević

U fer i korektnoj igri oba tima gde je pokazana samo jedna javna opomena viđena su tri pogtka  od kojih dva za domaćina i jedan za goste iz Knjaževca koji su se predstavili kao dobar tim. Domaći su prvi došli u voćstvo  u 30 minutu pogotkom N. Stankovića , što je i bio rezultat prvog dela igre. U drugom poluvremenu po jedan pogodak na obe strane. Najpre su domaćini u 66 minutu udvstučili svoju prednost, da bi u samom finišu utakmice Milošević postigao pogodak i tako spasio čast gostima , ali je to bilo premalo za neki povoljniji rezultat na ovoj utakmici.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print