JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

MILAN BIŠEVAC NA ZLATIBORU NEDRIĆE TALENTE

Lebane: Milan Biševac biši fudbaler Crvene Zvezde i internacvionalac u Francuskoj odlučio je da svoje bogato stečeno fudbalsko iskustvo kako u Crvenoj Zvezdi, tako i van naših okvira,naročito u Francuskoj,  i imao prilike da vidi kako se stručno radi sa mlađim kategorijama i to bogato iskustvo odlučio da prenese u svom kampu „Footelite“na Zlatiboru i našoj deci počevši sa radom 19 juna do 30 jula 2022 godine a sve informacije na telefon 069/  222- 8787.

Tako sa svi zainteresovani klubovi lili škole fudbala iz svih kraje Srbijemogu uzeti učešće u radu u tom periodu. Biće to prilika za trenere koji rade po klubovinma i  Škole fudbala da u kampu Milana Biševca steknu još veće znanje i usavrše svoj trenerski poziv. Ko bude  učesnik ovog kampa sigurno se neće pokajati jer će organizacija biti na najvišem nivou što govore i reči vlasika kampa Milana Biševca koji specijalno za naš portal je dao izjavu sledeće sadržine:

Igrajući dugo godina fudbala pre svega u Francuskoj nisam mogao a da ne zapazim kako oni najbolji klubovi rade, sa najmlađima , koliko pažnje posvećuju njihovom razvitku. Brzo sam shvatio da ću po završetku fudbalske karijere, napraviti kamap, sa svojim potpisom, koji će dati priliku mladima  da napreduju i krenu mojim fudbalskim stopama.

Naporan rad se uvek isplati, ali nosi sa sobom dosta odricanja. Put do vrhunskog nivo nije nimalo lak, ne samo u fudbalu. Kroz karijeru sam prošao kroz mnogo lepe situacaije, kao i one manje lepe.

Tako da želim da neke stvari učimo zajedno. Da budemo jedni drugima podrška, i da kroz zajedničku energiju,na našem kampu doživimo jedno nezaboravno iskustvo na terenu i van njega.

Jer zapamtite koliko je bitno da na zelenom pravougaoiniku, budemo pravi i fokusirani, podjednako je bitno  i da se van njega edukujemo.

Potrudiću se da tokom našeg zajeničkog rada, i druženja prenesem moje isksustvo. Da budemo nasmejanii u isto vreme ozbiljni. Da kroz rad sa najboljim trenerima naučite nešto novo, i usavršite tehnike  i znanje koje već imate. Da se posle treninga družimo i budemo kao porodica. Ta energija daće svima nama podstrek  da budemo još bolji.

Jednoga dana siguran sam  u to   neko od vas igraće fudbal na visokom nivou. Želim da vam naše druženje i rad ostane lepe uspomena ali i da vi baš budete najbolja preporuka polaznicima Footelite  kamapa  koji će u narednim godinama  dolaziti i sanajti svoje snove.

FOOTELITE KAMP   PRATIĆE   VAŠ RAD    I KADA NE BUDETE DEO KAMPA  I BIĆEMO VAM UVEK NA RASPOLAGANJU PORUČIO NE NA KRAJU MILAN BIŠEVAC  I POZVAO SVE ZAINTERESOVANE DA SE JAVE NA VREME i BUDU UČESNICI OVOG KAMPA NA ZLATIBORU.

Sadržaj rada na kapu prilikom boravka izgleda ovako:

–         Rad igrača po pozicijama

–         Jedan trener zadužen je za naviše pet  igrača na terenu

–         Tri treninga dnevno

–         Svakodnevno predavanje (ishrana psihološka priprema igrača, radionice i još mnogo toka

–         Praćenje učenika  i pomoć  u karijeri i nakon završetaka kapa

–         Druženje sa gostima na kapu

–         3D analiza posture

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print