JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

MEDVEĐANI UGASILI SVETLOST

ZONA JUG

JABLANICA – SVETLOST 2:0 ( 1:0)

Medveđa: Gledalaca 200. Sudija: Žarko Dimitrijević(Leskovac ) 7. Strelci: Ivanović u 10 i Mihajlović u 82 minutu . Žuti karton: Usković ( Svetlost )

JABLANICA: M. Mitić 7, Zarić 7, Ibraimović 7, Janković 75 ( Filipović 6), Rajčević 7, Ivanović 7,5, Škelj. Sahiti 7, Savić 7,  Grozdanović 7 ( Mihajlović 7), Stzošić 7, Papović 7.

SVETLOST: Ilić 6, Jovanović 6, Perović 6, Stojković 6,5, Uksković 6,5, Mladenović 6, Marjanović 6,5, Mitić 6.

Igrač utakmice: Ivanović

Dojučerašnji takoreći jedan od kandidata za titulu prvaka u Medveđu je doputovao sa samo osam fudbalera i nešto se  događa sa ovim timom iz Badnjevca. To je u neku ruku olakšao posao domaćinu ali i nevericu da se takav tim sa brojčano manjim igračima pobedi.

Ipak Jbalanica je psotigla dva pogotka i zabeležila vrednu pobedu kako bi se našli i dalje u gornjem delu tabele.

Viđeno je po jedan pogodak u oba dela sureta. Već u 10 mintu Ivanović je doveo svoj tim u voćstvo i to je bio rezultat prvog dela igre.

U drugom delu utakmice tek i 82 minutu rezervista Mihajlović je udvostručio prednost i svom timu doneo sigurnu pobedu u duelu od koga se mnogo više očekivalo, jer da su gosti bili kompetni i sam tok utakmice bi bio sasvim drugačiji. Ovako lagana pobeda domaćina i nova tri boda u duelu sa ekipom koja je sa ovolikim brojem igrača u Medveđi iznenadilo sve ljubitelje fudbala na prostoru „južne pruge“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print