JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Medveđani ruše sve pred sobom

Medveđa. Hala sportova u Medveđi. Gledalaca 300. Sudiski par: Dušan Vasić- Bogdan Šipetić( Niš). Rezultat po četvrtinama: 29:19, 17:09, 26:13, 21:11.

KK JABLANICA: Rakić -2, Nešić 16, Andrejević 2, Kostić 12, Đorđević-4, Zdravković -3, Stošić 17, M. Nikolić-8, Bubalo 12, Babić-2, Stoiljković-10, S. Nikolić-5.

KK MLADOST-VESNA: Pajović-4, Živković, Miljković,21 Đurić, Radenković-6, Milošević- 9, Golubović-3, Sokolović -4, Stanković-5, Nikolić.

Igrač utakmice: Dušan Stošić

Treća za redom pobeda Medveđana u drugom delu prvenstva,posle dve pobede na dva gostovanja u Nišu i Boljevcu, gde im predstoji borba za istoriski uspeh kluba, plasman u Drugu košarkašku ligu Srbije. Večerašnji protivnik nije bio dorastao pa je iskusni trener Siniša Stošić dao priliku svim košrakašima da odigraju podjednako na  ovoj utakmici. Ujedno ovo je dobara najava  pred naredno gostovanje u Prokuplju sa domaćim Topličaninom, koji će biti dostojan protivnik. Ali u igri domaćina se video kvalitet i dobra pripremljenost.

U prvoj četrtini naročito na smaom početku doćai su u susret ušli opušteno , pa su u pojedim momentima gosti bili ravnopravan protivnik. Ali se ipak prva četvrtina zarvšila sa deset poena prednosti ( 29:19) u korist favorizovanih domaćina.

Već u drugoj četvrini ta razlika je povećana na 18 poena razlike (17:09) i na odmor se otišlo rezultaom 46:28 u koriost Jablanice.

Drugo poluvreme  domaći tim  je na parketu najpre krenuli sa kombinovanim sastavom , da bi polako ostali  oni koji manje dobijaju priliku da igraju, dok su se standarni preslili na klupu. U trećoj četvrtini ponovo su domaći košarkaši ti koji su gospodrai na parektu i ponovo taj  treći period igre rešavaju u svoju korist  sa 13 koševa ( 26:13)  odnsno duplom razlikom.

Poslednji period igre na utakmici  ista priča na parketu domaći su  i taj period igre rešili u svoju korist (21:11) da bi konačan rezultat na utakmici glasio 93:53 , što znači  visoka pobeda čak sa  41 poen razlike  za domaće košarkaše.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili