JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Medveđani hvataju priključak

Medveđa:  Gledalaca 200. Sudija: Martin Marinkov (Pirot ) 8. Strelci. Ivanović u 43, Stošić u 78. minutu. Žuti kartoni: Strahinjić (Jablanica), Mitić, Stajić,(Vr. Banja).

FK JABLANICA: Bojić 7, Gavrilović 7, Ibraimović 7, Strahinjić 7,5, Janković 7,5, Palević 7, Rajćević 7, Ivanović  8 (Špend-), Krivošija 8, Stošić 7.5 (Kostić-), Ademović 7,5.

FK VRANJSKA BANJA: Stanojković 5, Mitić 5,5, Jaković  5 (Ristić 6), Stajić 6, Kostić 6, Cvetković  5 (Trajković – ), Arsenijević 6, Jović 5,5, Krstić 6, Stojčić 6, Šaćiri 6.

Igrač utakmice: Marko Ivanović

Medveđani polako ali sigurno hvataju zalet za beg sa dna tabele. I treća utakmica ovog proleća donela je radost za pulene trenera Bobana Đorđevića. Ovog puta savladan je tim iz Vranjske banje, koji je bio nadigran u svim elementima fudbalske igre.

Prva radost za domaćina usledila je u samom finišu prvog dela igre. Strelac je Marko Ivanović koji ovog proleća igra kao preporođen. Sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu ista slika na terenu. Jablanica je bio tim koji je diktirao tempo igre. Prednost je udvostručena u 78. minutu. Strelac je mladi Stošić koji je overio vrednu pobedu svom timu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print