JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

MEDEVEĐANI ODOLELI LIDERU

ZONA JUG

JEDINSTVO /GS) – JABLANICA 3:3(2:3

Gornje Stopanje: Gledalaca 300. Sudija: Aleksandar Mladenović (Bujanovac) 8. Strelci: Stefan Stefanović u 22 Dalibor Blagojejević u 42,77,min. za Jedinstvo, Stefan Rajčević u 9, Palević u 36, Dojčinović u 45 za Jablanicu. Žuti kartoni: Novović, Danijel Dimitrijević, Stefan Stefanović (Jedinstvo); Slavko Rajčević, M. Ivanović. Crveni karton: Savič 61 min. (Jablanica).

JEDINSTVO: Aleksić 6,5, Novović 7 (Zdravković-), Stojanović 7, V. Stefanović 7, mMarinković 7, A. Kostić 6,5, Danijel Dimitrijević 6, Trajković 6,5, (Nikolić-9; D. Blagojević  8, D. Stefanović 7,5,

JABLANICA: Mitić 7, Stošić 7,(Zarić 7), Slavko Rajčević 7   Zaimi 7, Slavko Rajčević 7, Jović 7, Janković 7, Stefan Rajčević 7,5 ( Mihajlović-), Palević 7,5, ( Sahiti-), Dojčinović  8.

Igrač utakmice: Andreja Dojčinović

Lepa fudbalska predstava u derbiuju kola gde je viđeno po tri pogotka na obe strane i derbi kola je u potpunosti opravdao epitet debija. Gosti su već u 9 minutu pogodkom Stefana Rajčevića jasno stavili do znanja da su došli da se nadigravaju sa liderom. Domaći preko Stefana Stefanovića u 22 minutu poravnavaju rezultat . Gosti ponovo dolaze u voćstvo po drugi put pogotkom Palevića u 36 minutu. U finišu prvog poluvremena još po jedan pogodak na obe strane. Dalibor Blagojević u 42 ponovo poravnava, međutim samo tri minuta kasnije pre saamog sudiskog zvižduka Dojčinović postiže i treći pogodak za medveđane da bi se na odmor otišlo voćstvom gostiji (2:3) i pokazalo se da će i drugo poluvreme biti kvaltetna fudbalska partija. Međutim u drugom delu samo jedan pogodak i to izjednačujući iz penala za domaće, na koji gosati imaju veliku primedbu da kazneni udarac nije bio. Dali bio ili nije ostaje za dugu priliku da se polimiše , bitno je da je utakmica odigrana u jakom ritmu, da su gledaoci videli šest pogodaka i da se je nameri junak na junaka, jer su sevali golovi i na jednoj i na drugoj strani.Tako je po svoj prilici pubilika naustila utakmicu zadovoljna, možda jedino im je malo krivo što slađi bod je otišao za Medveđu.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print