MEDEVEĐANI ODOLELI LIDERU

ZONA JUG

JEDINSTVO /GS) – JABLANICA 3:3(2:3

Gornje Stopanje: Gledalaca 300. Sudija: Aleksandar Mladenović (Bujanovac) 8. Strelci: Stefan Stefanović u 22 Dalibor Blagojejević u 42,77,min. za Jedinstvo, Stefan Rajčević u 9, Palević u 36, Dojčinović u 45 za Jablanicu. Žuti kartoni: Novović, Danijel Dimitrijević, Stefan Stefanović (Jedinstvo); Slavko Rajčević, M. Ivanović. Crveni karton: Savič 61 min. (Jablanica).

JEDINSTVO: Aleksić 6,5, Novović 7 (Zdravković-), Stojanović 7, V. Stefanović 7, mMarinković 7, A. Kostić 6,5, Danijel Dimitrijević 6, Trajković 6,5, (Nikolić-9; D. Blagojević  8, D. Stefanović 7,5,

JABLANICA: Mitić 7, Stošić 7,(Zarić 7), Slavko Rajčević 7   Zaimi 7, Slavko Rajčević 7, Jović 7, Janković 7, Stefan Rajčević 7,5 ( Mihajlović-), Palević 7,5, ( Sahiti-), Dojčinović  8.

Igrač utakmice: Andreja Dojčinović

Lepa fudbalska predstava u derbiuju kola gde je viđeno po tri pogotka na obe strane i derbi kola je u potpunosti opravdao epitet debija. Gosti su već u 9 minutu pogodkom Stefana Rajčevića jasno stavili do znanja da su došli da se nadigravaju sa liderom. Domaći preko Stefana Stefanovića u 22 minutu poravnavaju rezultat . Gosti ponovo dolaze u voćstvo po drugi put pogotkom Palevića u 36 minutu. U finišu prvog poluvremena još po jedan pogodak na obe strane. Dalibor Blagojević u 42 ponovo poravnava, međutim samo tri minuta kasnije pre saamog sudiskog zvižduka Dojčinović postiže i treći pogodak za medveđane da bi se na odmor otišlo voćstvom gostiji (2:3) i pokazalo se da će i drugo poluvreme biti kvaltetna fudbalska partija. Međutim u drugom delu samo jedan pogodak i to izjednačujući iz penala za domaće, na koji gosati imaju veliku primedbu da kazneni udarac nije bio. Dali bio ili nije ostaje za dugu priliku da se polimiše , bitno je da je utakmica odigrana u jakom ritmu, da su gledaoci videli šest pogodaka i da se je nameri junak na junaka, jer su sevali golovi i na jednoj i na drugoj strani.Tako je po svoj prilici pubilika naustila utakmicu zadovoljna, možda jedino im je malo krivo što slađi bod je otišao za Medveđu.

V. STEVANOVIĆ

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net