JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Leskovački biser među Madriđane

Leskovac: Da nije slučanost što je super talentovani mladi fudbaler iz Leskovca, inače član Radniškog iz Niša Nani Milovanović zapao za oko skautima Juventusa iz Torina gde je evidetntiran  u njihovom spisku , upravo je od skoro zapao za oko i  skutima kraljevskog kluba Reala  iz Madrida.

Upravo  fudbalski kamp za decu uzrasta 2010/ 11 godište  u Nišu na kome su radili skauti iz Rela iz Madrida  od 152 deteta koliko je bilo u ovom Realovom kapuu toj kategoriji  izabran je  Nani Milovanović i pozvan  da bude u Madridu od  2 do 7 janura na pripremama ovog kluba. Po svoj prilici će biti evindentiranu ovom klubu kao njihov član koji će svoj dalji fudbalski razvoj biti pod  rukovodstvom Realovih trenera za ovu uzrasnu kategoriju. Ovo je po svoj prilici prvi  jedan ovakav talenat iz čitavog  Jablaničkog okruga da zapadne za oko jednom klubu kao što je Real iz Madrida.

Ponosni  na svog sina otac Jovan i majka Ana u glas kažu specijano za naš portal: Presreći smo zbog našeg sina Nanija , ali smo sveni  i velike odgovornosti koje su pred nama jer je ovo početak njegovog fudbalskog razvoja. Verujemo da ako se dan po jutu poznaje , da smo na dobrom putu da  se naše zajedničke porodične želje i jendog dana ostvare kad je reć o fudbalskom razvoju Nanija. Već smo počeli sa pripremama u neku ruku za Madrid  ma da ima još vremena do odlaska u Madrid. Prvenstveno ćemo raditi na neke nedostatke koje su nam predočili skauti iz Madrida u Nišu. Nadamo se upešnom boravku u Madrid i da ćemo biti jednog dana još ponosni na našeg sina bili su jasni srećni roditelji malog fudbalskog genije iz Leskovca.

U ime našeg portala poželimo Naniju mnogo lepih fudbalskih trenutaka u daljem fudbalskom razoju, pred kojim je lepa fudbalska budućnost, da iz Madrida stižu uvek sve lepše i lepše vesti o njegovom fudbalskom napredku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print