JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

LEPA FUDBALSKA PREDSTAVA U BOJNIKU

ZONA JUG

 

PUSTA REKA- OFK KOSANICA- 3:2 ( 2:0)

Bojnik: Gledalaca 100. Sudija: Drako Radenković ( Leskovac) 8. Strelci: A. Ilić u 9, V. Jović u 40, Azirović u 77 za Pustu reku, P. Mladenoviću 60 i 75 za OFK Kosanicu. Žutih kartona nije bilo.

 

PUSTA REKA: A. Cenić 7 ( L. Stojanović-), P. Stojanović7, M.Stojanović 7, A. Stanković 7, D: Arsić 6,5, N. Jovanović7, M. Stojković 7, A. Ilić 7,5, F. Arirović 7,V. Jović 7, N. Petrović 7.

 

OFK KOSANICA: N. Đorđević 6,5, M.Čomić 7, U. Vukoičić 7, J. Stević 6,5, N.Milivojević 7, A. Radovanovićž 6,5, N. Timotijević 6, L.Miljković 6,5, P. Mladenović 8, V. Jovanović 7.

Igrač utakmice: Predrag Mladenović

Lepa fudbalska predstava po idealnim vremenskim uslovima za igru , u fer i korektbnoj igri oba tima viđena su pet lepih pogodaka, i na kraju zaslužena pobeda domaćina .

Domaći su prvi došli u voćstvo već u 9 minutu evrogolom A. Ilića koji je šutirao sa nekih 25 metar i pota je završila u sam gornji levi ugao nemoćnog N. Đorđevića. Sve do 40 minuta nije bilo golova kad su domaći udvostručili prednost i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. Strelac je bio V. Jović koji je odličnim udarcem sa distance savlčadao N. Đorđevića.

U drugom delu gosti stižu do poravnjanja rezultata, a centralna figura je golgeter gostiju Predrag Mladenović. Najpre je u 60 minutu posle kornera kojeg je izveo čomić sa nekoliko metara neometan šutirao glavom i postigao pogodak. Igrao se 75 minut kada je u gužvi pred golom domaćih ponovo bio najprisebniji Mladenović i po drugi put se upisao u strelce.

Ipak pobednik je odlučen u 77 minutu posle odličnog centar šuta A. Stankovića Azirović je sa nekoliko metara po sredini gola ubacio loptu u mrežu. To je bio konačan rezultat, i ako su gosti nastupli samo sa deset igrača, ipak su pružili dostaojan otpor domaćinu.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili