Lebane među dobitnike „fokusa 2020“

Lebane: Na konkursu Ministarstva kulture i informisanja „Gradovi u fokusu 2020“ podržana su 22 projekta  iz toliko gradova i opština čitave Srbije.

Ove godine na konursu  je bilo prijavljeno čak 60 prijava iz toliko jedinica lokalne samouprave.

Lokalna samouprava  opštine  Lebane za svoj projekat dobila je 3.000.000 dinara  novčanih sredstava koja će biti racionalno utrošena.

U okviru projekta „Tragovi Justinijana“ biće upotrebljena sredstva za  adaptaciju  hola i dela garderobe Doma kulture „Radan“ u Lebanu, kao i izvođenju  elektroradova  u galeriskom prostoru  Bilbioteke „Branko Radićević “ u Lebanu.

Sredstva koja su dodeljena na konursu „ Gradovi u fokusu 2020“ stvotiće anbijent  za bolje i kvalitetnije  uslove rada, nego što su  bili dosada.

Još jedan vredan projekat lokalne samouprave u Lebanu, u ovoj godini, na čelu sa predsednikom Ivanom Bogdanovićem, u saradnji  sa direktorom Turstičke organizacije „Teopdora“  Bojanom Jovićem, za bolje sutra naših građana opštine Lebane.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net