JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Lebanci kao „Japanci“

Na tradicionalnom turniru u karateu u Vlasotincu koji nosi naziv „Vlasotince Open 2018„ u konkurenciji oko 350 takmičara iz 34 klubova sa teritorije Srbije, Makedonije u Bugarske učetvovali su i kartisti KK „ Viktorija“ iz Lebana sa trenerom Bobom Miloševićem. Postigli su odličan uspeh. Od 11 takmičara koliko je bilo na truniru čak njih devet su osvojili medalje.

Svakako najuspešnija takmičarka je Lena Zlatanović koja je u svojoj kategoriji u borbama osvojila zlatnu medalju. U katama pojedinačno zauzela je drugo mesto, pa joj je pripala srebrna medalja.

Srebrna odličja u katama pojedinačno osvojili su još Natalija Jovanović i Mihajlo Milenković. Bronzane medalje za osvojena treća pojedinačno u katama pripale su: Jovani Savić, Mateji Stojanoviću, Milici Anđelković, braći Nikoli i Mateji Vojinović, Davidu Grujiću.

„Svakako mogu biti prezadovljan ovakvim uspehom. To je plod našeg zajedničkog rada i zalaganja na treninzima. Ovo je samo početak, tek nam predstoje takmičenja ove godine. Nadam se uz još bolji rad, daleko većem broju medalja i to još boljeg odličja, jer imamo u klubu dobre takmičare“ bio je jasan trener Boba Milošević.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print