JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LEBANČANI POKORILI I KURŠUMLIJU

DRUGA MUŠKA REGIONALNA KOŠARKAŠKA LIGA-ISTOK

KK KURŠUMLIJA- KK RADAN 85:92 ( 43: 48)

Kuršimlija: Gledalaca 100. Sudiski par: Danilović-Marković (Leskovac)

Rezultat po čćetvrtinama  ( 16:21, 23:30, 20:18, 26:23).

KK RADAN: D. Ivković 26, D. Stojanović 14, Đ, Jović 9, M. Ilić 11, , A. Ilić 19, Denić 9, M. Zdravković 4.

Igrač utakmice: D. Ivković

Lebančani u derbiju kola , jedina ekipa koja može da im se suprostavi u ovom rangu takmičenja poražena je u sedom kolu i to na njihovom parketu. Tako su Lebančani u ovom rangu takmičenja postali hit prvenstva, i krupnim koracima grabe ka plasmanu u viši rang takimčenja. Perjanica tima je D.Ivković čiji je prosek koševa blizu trideset na svakoj utakmici, rame uz njega  tu su D. Stojanović, A. Ilić i Denić, ma da svi koji istrče na parketu daju svoj maksimum, ako ne igraju trenutno u prvoj petorci onda bodre one koji su na parketu, što govori da vlda pravo drugrastrvo, jer to daje spoj mladosti i iskustva kojeg imaju košarkaši iz Lebana. U sledećem kolu košarkaši Radana  su slobodni potom sa  KK Svrljigom u Bojniku završavaju prvu+i dei prvenstva.

O svemu ovome predsednik kluba Bojan Veličković kaže: U svaku utakmicu ulazimo maksimlano motivisani, a posebno smo bili za ovu u Kuršumliji gde domaćinu dozvolili da doboje samo polseednju četvrtinu ( 26:23) ali je u predhodne tri strorena veika razika da bi došlo do nekog iznenađenja

. Čestitam svim momcima i treneru Mihajlu Iliću na izvrednim rezultatima u prvom delu prvenstva koje će da okonačamo sa KK Svrljigom u 9 kolu 5 decembra u Bojniku, potom čekamo dsrugi deo prvenstva koji će početi 30 januara  2022 godine.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print