JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LEBANČANI IZ POBEDE U PORAZ

PRIJATELJSKA UTAKMICA

 

RADAN _ JEDINSTVO (GS) 2:3 (2:0)

Lebane: Pomoćni teren Radana. Gledalaca 150. Sudija: Danilo Spasić( Lebane). Strelci: Prokopović u 18, Stevanović u 37 za Radan, S. Stefanović u 64, Blagojević u 75, D. Stefanović u 82 za Jedinstvo.

 

RADAN: Ivanović,Cvetković, Milošević, Stevanović, Stoiljković, Kostić, Vojinović, Stojković, Grozdanović, V. Stanković, Prokopović. Igrali su još: Jović , Anđelković

 

JEDINSTVO(GS): Aleksić, Nikolić, Ristić, Stojanović, Marinković, D. Stefanović, Dimitrijević, V. Stefanović, Blagojević, Strahinjić,S. Stefanović. Igrali su još: Adzić, Đorđević, Zdravković, Dimitrijević, Cvetković.

U prijateljskom odmeravanju snage , u fer i korektnoj igri oba tima po jedno poluvreme svakome. Domaćini su bili bolji u prvom delu i postigli dva pogotka, gosti su bili snalažljiviji u drugom delu igre i sa tri pogotka preokrenuli rezultat u svoju korist i tako zasluženo slavili pobedu.

Domaći su prvi došli u voćstvo u 18 minutu igre kada je Prokopović prošao po sredini , ušao u kazneni prostor i pored istrčalog golmana Aleksića poslao lotu u mrežu. Prednost domaćin audvostručena je u 37 minutu kada se iz drugog plana pridodao štoper Stevanović i rutinski i pribrano poiz gužve poslao loptu u nezaštićeni deo mrež. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom delu potpuno druga slika na ternu, domaćini su napdali , gosti postizali pogotke. Prvi mrežu domaćina načeo je kapiten i golgeter tima koban po domaćina u 64 minutu kada je iz neposredne blizine matirao Ivanovića.

Do poravnjanja rezultata došlo je u 75 minutu igre a strelac je iskusni Blagojević koji je pored zbunjene odbrane domaćih poslao lotu u mrežu . Konaćan rezultat i podedu Gornjostopanjčana doneo je D. Stefanović u 82 minutu preciznim udacem iskosa sa leve strane lopta je završila u suprotni ugao neomćnog Ivanovića.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print