JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Kuzmanović polako slaže kockice

Lebane: Na poslednjem treningu pred utakmicu sa ekipom Kablovi iz Zaječara  novoimenovani šef struke  Srpskoligaša iz Lebana Aleksandar Kuzmanović obradio je poslednji trenig sa svojim igračima i najavio da će sve biti kao treba sa narednim protivnikom, koji je novajlija među Srpskoligaše i nada se uspešnom debiju na klupi „zelenih“ iz Lebana.

O narednom protivniku  i kava su njegova očekivanja Kuzmanović kaže: Pre svega na par treninga ove nedelje koje sam odradio stekao sam utisak da se radi o veoma organizovanom  klubu. Takođe ima odličnu infrastukturu i oragizaciju. A što se tiče igračkog kadra pravi utisak ću steće u nedelja na  prvoj , kao i samo nekoliko dana kasnije u sredu kada gostujemo u Paraćinu protivnik je Jedinsto i tek posle te dve utakmici steći ću pravu sliku i o potencijalu svakog igrača.

Ono što sam čuo  da je reč o kvaitenim igračima i oni su meni to pokazali  na ovih par treninga koje smo radili.  Nedeljni protivnik je ekipa iz donjeg dela tabele. Međutim ako se svaka ekipa ne prihvati na jedan ozbilja način , može biti opasno po nas. Oni u svojim redovima imaju nekoliko pojedinaca koji prave razliku na terenu.  Tako da ćemo ih najozbiljnije shvatiti , tako da ćemo  nadam se ostavriti svoj cilj koji smo stavili pred sobom a to je da počnemo da osvajamo nove bodove.  Naravno za sve je potrebno vreme mi nemamo dovoljno vremena , tako da ćemo to  u hodu da pravimo neke korekcije i promene. Tako da ćemo iz utakmcu u utakmcu rasti kao tim i doći u  sitaciji da niko neće biti za nas  prejak protivnik.   Uz podršku svakog igrača , dali je on počeo utkmicu ili je bio na klupi za rezervne igrače  očekujemo pobedu i nova tri boda sa ekipom Kablovi i z Zaječara.

U ime svojih klupskih drugova kapiten Miloš Stanković je rekao: Novi šef struke i pokušava da tu na terenu sprovede nove ideje sa nama. Mi se trudimo da pružimo svoj maksimum da mu olakšamo  da sprovdemo ono što on želi .  U utakmcu sa ekipom Kablovi idemo maksimalno angažaovani  od samog početka. Obadvoje smo tu negde u donjem delu tabele, ali daćemo svoj maksimum da dođemo do sva tri boda.

Tu smo svi da pomognemo koliko možemo novom šefu struke da prođe  taj prelazni period.  Ja kao kapiten tima sam tu neka spona između  igrača i stručnog štaba.  Pomažem  koliko mogu , sve je to za nas neka novina ali se nadam da će sve biti uredu i kako treba.  Spremno dočekujemo ekipu Kablova, jedino što će nam  nedsotajati podrška navijača, koji su nam uvek bili  od velike koristi kada igramo na svom terenu. Svi moji klupski drugovi očekuju nova tri boda i beg sa donjeg dela tabele. To moramo da pokažemo i na samoj utakmci .

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print