JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Kuršumlijičani do pobede teško

ZONA- ZAPAD

Kuršumlija: Gledalaca 500. Sudija: Ognjen Popović ( Paraćin) 7. Strelac: N. Jovanović u 88 min. Žuti kartoni: Radovanović. Šejić ( OFK Kosanica), Kovačević, Antonijevć, Lacmanović ( Jedinstvo). Crveni kartoni: Pavićević ( OFK Kosanica) i Lacmanović ( Jedinstvo) u 88 minutu.

OFK KOSANICA: Šejić -, Kocić 7, Đorđević 7 ( Gvozdenović-), Milićević 7, Lukić 7, Savić 7 ( Arsenijević-),N. Jovanović 8, Milić 7 ( Radovanović-), Pavićević 7, Rajković 7 , J. Jovanović 7.

JEDINSTVO: Kovačević 7,5, Lacmanović 6,5, Igor Rajković 6, Đurić 6, Urošević 6, Petrović 6 ( Ivan Radenović -), Pavlović 6, Petronijević 6, Živanović 6, Stanković 6, Đoković 6 ( Antonijević -).

Igrač utakmice: Nikola Jovanović

Lider na tabeli Zona- zapad, da bi sačuvao lidersku poziciju na tabeli propisno se namučio sa gostima iz Mijatovca, koji su se branili na svojoj polovini i odbranili do dva minuta do kraja utakmice, kad su primili pogodak, tako ostali bez pola plena, dok domaćinu zlata vredni bodovi su ostali kući u borbi za sam vrh tabele. U prvom poluvremenu tačnije u 37 minutu, posle prekršaja nad Jovanom Jovanovićem kazneni udrac izveo je Nilkola Jovanović, ali je nejgovu nameru prozro golman Kovačević i odbranio udrac.Ipak „ bukmer“ igra gostiju predvođen golmanom Kovačevićem, podklekla je u 88 mintu kad je nad Lukićem načinjen prekršaj a izvredenim udarcem koji je izveo Nikola Jovanović iskosa sa leve starne lopta je završila u mrežu, što je izvalo erupociju oduševljenja kod igrače i navijače ovog kluba. Pogodk koji ih i dalje drži na liderskoj poziciji na tabeli sa prednosti od četiri boda i utakmcu više u odnosu na pratioce .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print