JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“KRLJA” NIKOM NE PRAŠTA

ONA JUG

 

JEDINSTVO(GS) – MINERALAC 5:2( 2:1)

 

Gornje Stopanje: Gledalaca 200. Sudija: Darko Radenković (Leskovac) 8, Strelci: Stefan Stefanović u 12(KU), 55, 67,78, I. Trajković 36 min. za Jedinstvo, D. Stamenković u 4, S. Mihajlović u 59 za Mineralac, Žuti kartoni: B. Aleksić M. Novović, (Jedinstvo), P. Mladenović ,(Mineralac). Crveni karton: A. Ranđelović u 64 min.(Mineralac).

 

JEDINSTVO(GS): B. Aleksić 7, M. Novović 7, A. Ristić 7, V. Stefanović 7,5, S. Marinković 7, M. Ristić 7, S. Marinković 6,5 ( D. Stefanović 7), I. Trajković 7,D. Blagojević 6,5, Ž. Aleksić 6 ( S. Đorđšević-), S. Stefanović 9( L. Adzić-).

 

MINERALAC: P. Mladenović 6, B. Stamenković 6,5, S. Stevanović 6, N. Stošić 6, K. Ristić 6 ( (A. Ranđelović 5), V. Antić 7, S. Mihajlović 6, D. Stamneković 7, LJ. Demić 6, M. Stojković 6, S. Gavrilović6

 

Igrač utakmice: Stefan Stefanović

Visoka pobeda domaćina , koja je mogla biti izražena i sa većom gol razlikom da su realizovane sve prilike. Ipak postigli su pet pogotka u režiji kapitena Stefana Stefanovića koji se čak četiri puta upisao u listu strelaca i jednom I. Trajković , dok su gosti sa dva pogotka ublažili visok poraz.

Međutim hladan tuš za pristalice domaćih već u 4 minutu igre pogotkom V. Stamenkovića goisti su prvi došli u voćstvo. Međutim to nije zbunilo igrače domaćih i već u 13 minutu na sceni stupa četvorostruki strelas S. Stefanović i poravnava rezultat na 1:1. Potpuni preokret u korist domaćina usledio je u 36 minutu kada se u strelce upisuje i I. Trajković, što je bio rezultat prvog dela igre.

U drugom delu viđena su još četiri pogotka od toga tri domaćina i sva tri S. Stefanovića u 55, 67,i 78 minutu. Dok je za goste strelac drugog pogotka bio S. Mihajlović ali je to bilo premalo da se nešto ozbiljnije učini pred zarigranim domaćinom predvođeni kapitenom Stefanon Stefanovićem-”Krljom” koji kad je raspoložan za igru nikom ne prašta puni protivničke mreže u ovom rangu, i svoj tim drži na vrh tabele .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print