JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KRAJ SAVE TRICA MAČVE

PRVA LIGA SRBIJE

MAČVA- RADNIČKI (NB) – 3:0( 1:0)

Šabac: Gledalaca 1.000. Sudija: Saša Ranisavić(Sremska Mitrovica) 7. Strelci: Ristivojević u 13, Radunović u 60, Mijajilović u 68 minutu. . Žuti kartoni: Ristivojević, Ristić (Mačva), Dzurković, Ćurčić ( Radnički ).

 

MAČVA: Gočmanac 7, Marković 7, Jevtić 7, Jovović 7, Ristić 7 ( Mijajilović 7), Vraštanović 7, (Adamović-), Ristivojević 7,5 Novaković 7,(Stanojević-), Radunović 8, Savković 7, (Stevanović-), Pejović 7 ( Đorđić-),

 

RADNIČKI (NB): Maslarević 6, mani 6 ( Kenedi 6), Nedeljković 6,5, Nuredini 6, Škorić 6 , Dabić 6,5, (Đurić-), Stojanović 6 Krnjaz 6 (Ilić 5,5), Ćurčić 6,5, Aniekvulo 5,5 ( Velinov-), Đurković 6.

Igrač utakmice: Radunović

 

Šapčani su zaigrali kako znaju i umeju i “beogradski “majstori” su savladani sa tri gola razlike. U prvom delu utakmice viđen je samo jedan pogodak i to već u 13 minutu astrelac je Radivojević , što je i bio rezultat prvog dela igre. U nastavku još dva pogotka domaćih i bolja igra . Najpre je u 60 minutu najbolji pojedinac na utakmici Radunović udvostručio prednost, da bi samo osam minuta kasnij etačku na ovaj suret stavio trećim golom za svoj tim Mijajilović, što sed o kraja ispostavilo da je to bio i konačan rezultat na utakmici u kojoj su domaćini bili apsolutno bolji protivnik.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print