JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Junior slab za Medveđane

Medveđa. Hala sportova. Gledlaca 200. Sudiski par:Marko Stojanović – Dušan Vasić (obojica iz Niš). Rezultat po četvrtinama: 29:27, 21:22,  34: 27,  22: 15.

KK JABLANICA: Rakić 2, Zaimi 3, Andrejević 7, Vuković, Đorđević 5, Zdravković, Petrović 9, Nikolić 27, Bubalo 31, zarubica 3, Cerović, Kostić 17.

OKK JUNIOR: Arsić 36, Đurđanović 4, Rakić 5, Simić 6, L. Milojković 4, Kovačević 8, N. Miloković 11, Ivković 17,

Igrač utakmice:Danilo Bubalo.

Košarkaši Jablanice na oproštaju od ovogodišnje prvenstvu od svojih vernih navijača u Medveđi pobedili su OKK Junior iz Niša  i tako se pobedom oprostili do sledeće prvenstvo. Jedan od najbolji plasman u ovom rangu takmičenja, gde su prvenstvo završili na viskoj petoj poziciji. U svim elementima igre bili su bolji od goste iz Niša  u čijim redovima je briljira jedino Arsić sa čak 36 koševa, ali je to bilo premalo za pobedu pred razigranim pulenima trenera Dragana Miletića.

Ton  dobroj igri jedog i drugog tima , gde je viđeno mnogo koševa davali su i sudiski par iz Niša Stojanović- Vasić koji su dobro delili pravdu na ovoj utakmci.U reovima domaćina nabolji je bio kapiten Bubalo, kao i Nikolić koji su  sami postigli pola koševa za svoj tim. Gosti su jedino pružili otpor u prvoj poluvremenu, dok su domaći košarkaši bili daleko bolji u drugom poluvremenu. U redovima fostiju iz Niša Arsić N. Miloković i Ivković.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print