JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

JASTREBOVA PRVA PROLEĆNA RADOST

ZONA JUG

 

JASTREBAC- JABLANICA 4:2 ( 2:1)

Blace: Gledalaca 100. Sudija: Nikola (S) Antić ( Leskovac) 7. Strelci: B. Bradić u 43, 52, 88, A. Arsić u 45 za Jastrebac, M. Palević u 15, 82(KU) za Jablanicu. Žuti kartoni: M. Timotijević (Jastrebac), M. Kostić, G. Đokić, S. Rajčević ( Jablanica)

 

JASTREBAC: B. Šejić 7, S. Šorđević 7, M. Timotijević 7,(M. Milić-), S. Stamneković 7, N. Stojić 7, N. Pavlović 7, A. Arsić 7,5, B. Bradić 8,5, B. Krstojević 7, M. Sudimac7,(Lj. Vučković 7), Đ. Milenković 7 M. Urošević 7).

JABLANICA: M. Stamenković 6, A. Krstić 6, M. Kostić 6,5, G. Đokić 6, S. Rajčević 7, U.MItić 6, Šk. Sahiti 6,5, B. Mihajlović 6, M. Palević 7,5, M. Papović 6, D. Ibraimović.

Igrač utakmice: B. Bradić

 

Fudbaleri Jastrebca zabeležili su prvu prolećnu pobedu u duelu sa timom iz Medveđe, koji je na raspolaganju imao samo 11 igrača, bez rezerve na klupi, pa je to olakšalo posao domaćinu da dođe lakše do pobede. Prvi u voćstvo već u 15 minutu došli su gosti preko njihovog najboljeg pojedinca dvostrukog strelca Palevića već u 15 minutu igre, da bi domaći do odlaska na odmor skupili snage i preokrenuli rezultat u svoju korist u posleddnjim minutima prvog dela igre pogotcima za mirniji nastavak drugog dela igre. Najpre je u 43 minutu trostruki strelac i najbolji pojedinac na utakmici B. Bradić poravnao rezultat, da bi samo dva minuta kasnije A. Arsić pre sudiskog zvižduka savladao Stamenkovića i na odmor se otišlo rezultatom 2:1 za domaćina.

U drugom delu utakmice domaći u 52 minutu povećavaju prednost na 3:1da bi u 82 minutu gosti smanjili iz kaznenog udarca na 3:2.

Konačan rezultat na utakmici postavio je Bradić u 88 minutu igre i samo overio vrednu pobedu svog tima sa dva gola razlike.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili