Извођачи радова започели санацију путева на територији општине Медвеђа

На основу Уговора за набавку радова на капиталном одржавању локалних и махалских путева на територији општине Медвеђа, започети су радови и извођачи су на терену.

Заменик председника општине, Горан Ивановић, и Словенка Коцић, надзорни орган општинске управе општине Медвеђа обишли су данас радове на санацији пута у Гајтану. Извођач радова је предузеће PTGP “SABA BELČA” DOO из Прешева, које ће бити ангажовано за извођењу радова на капиталном одржавању локалних и махалских путева у Гајтану, Дренцу, Реткоцеру, Маћедонцу, Спонцу и Малој Браини.

Вредност Уговора износи 16.852.020,00 динара са урачунатим ПДВ-ом. Рок за завршетак радова је 50 календарских дана од дана увођења извођача у посао.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net