JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ŽITORAĐANI ČUVAJU LIDERSKU POZICIJU

ZONA JUG

 

ŽITORAĐA- OFK KOSANICA 3:1( 1:0)

 

Žitorađa: Gledalaca 200. Sudija: Danilo Spasić (Lebane )8. Strelci: B. Mladenović u 8, V. Stojanović u 62, M. Milošević u 81 za Žitorađu, Predrag Mladenović u 51 za OFK Kosanicu. Žuti kartoni: Milošević, Đorđević ( Žitorađa), M. Petrović, Simić ( OFK Kosanica).

 

ŽITORAĐA: Babić, D. Mladenović M. Milošević 7,5, V. Stojanović 7,5, P. Stojanović 7, Đorđević 7,(Dinić -), Branković 7, Arsenijević 7,(Kitanović 7), Stošić 7,(Pešić 7) B. Mladenović 7,5,(Pavlović 7), Lučić 7

 

OFK KOSANICA: Spoalević 6,5,, S. Đorđević6,5, Vukoičić6, Stojić 6,Kocić6,k5, Lukić 6,5, Arsić6, (Radovanović -)Petrović6,5, P- Mladenović 7,Simić6, Lapčević 6,5.

Igrač utakmice: M. Milošević

Komšiski derbi zasluženo je pripao domaćinu kome su bodovi preko potrebni za titulu prvaka, da bi se plasirali posle duže vreme u Srpskoj ligi istok. Domaći su već u 8 minutu nagovestili preko B. Mladenovića da su voljni da osvoje ceo plen. Ispostavilo se da je to bio i jedini pogodak u prvom delu igre. Već na samom početku drugog dela igre iskusni Predrag Mladenović je u 51 minutu poravnao rezultat na 1:1. Međutim domaćin nastavlja sa atacima na gol golmana Spalevića i po drugi put u voćstvo dolaze brzo u 62 minutu pogotkom Vladice Stojanovića. U samom finiću tačnij eu 81 minutu pobedu domaćina overio je trećim golom domaćin a strelac je M. Milošević, koji je ujedno poneo i epitet igrača utakmice, jer je rešio nedoumicu rezultatsku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print