JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ISTORISKI USPEH GORNJOSTOPANJČANJA

POLUFINALE KUPA FS-JO

 

JEDINSTVO – PLANTAŽA 4:2( 2:0)

Gonje Stopnaje: Gledalaca 300. Sudija: Milan Mladenović 8. Strelci: Blagojević u 25,67, Dejan Stefanović u 40, D. Dimitrijević u 48 za Jedinstvo, M. Stojanović u 65, N. Stanković u 78 za Plantažu. Žuti kartoni: Dimitrijević Dejan Stefanović, Sl. Đorđević ( Jedinstvo), N. Mirković, N. Krstić, Cvetanov( Plantaža).

 

JEDINSTVO (GS): Aleksić 7, Stojanović7, (B. Dimitrijević -), Ristić7, Veljko Stefanović 7,5, Marinković 7, Alempijević7, Dimitrijević 7,5,(S. Đorđević-), Novović7,5, Blagojević 8,5, (Cvetković -), Dejan Stefanović7,5 Stefan Stefanović 7,5,(S. Đorđević-),

 

PLANTAŽA: Janković 6, Ž. Dimitrijević 6,5, Nikolić 6,5, Ilić – ( N. Janković 6,5), Stojanović7, N. Stanković 7, Mirković 6, Krstić 6,5, Trajković 7, Cvetanov 6,5, M. Dimitrijević 6,5 (P. Dimitrijević 6)

 

Igrač utakmice Dalibor Blagojević

 

Istoriski uspeh kluba iz predgrađa Leskovca , koji je u polufinalu Kupa jablaničkog okruga bio ubedljiv protiv komšije iz Donjeg Stopnja. Plantažeri su pognutih glava napsutili igralište u komšiluku i pomorilise sa sudbinom da su nadigrani u duelu sa Gornjostopanjčanima. Na prvim pogodkom čekalo se pola prvog dela igre kada je najbolji pojedinac na utakmici Dalibor Blagojević u 25 minutu doveo domaćina u voćstvo. Ako je zatajio jedan nije drugi brat Stefanovića ovog puta Dejan Stefanović je u 40 minutu udvostručio prednost i sa tim rezultatom se otišlo na zalsuženi odmor.

U drugom delu već na samom početku najavljena je prava katastrofa gostiju. Na 3:0 u 48 minutu povisio je D. Dimitrijević.Četvrti pogodak za domaćina delo je u 67 minutu Blagojevića svojim drugim pogotkmom na utakmici. Gosti su tek u drugom delu igre se trgli malo i postigli dva pogotka u 65 M. Stojanovića i N. Stankovića u 78 ali je to ipak bilo premalo samo uteha da izbegnu visoki poraz ali ne i da pobede i plasirajuse u finale. Bolji tim ide u finale gde će pokušati da osvoji i Kup Jablaničkog okruga prvi put u svojoj istoriji postojanja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print