JugSport.net

sportski portal južne Srbije

GORNJOSTOPANJČANI UKROTILI MORAVU

ZONA JUG

JEDINSTVO (GS) – MORAVA 5:2 (4:1)

Gornje Stopnaje: Gledalaca 200. Sudija: Marija Đorđević (Leskovac ) 8. Strelci: Stefan Stefanović u 4, 82, Blagojević u 7, 39, A. Kostić u 36 za Jedinstvo, Vukašin Kitanović u 43, Đ, Mladenovićč u 69 za moravu. Žuti karton: S. Marković ( Jedinstvo).

JEDINSTVO (GS): Aleksić 7, D. Stojanović 7, Ristić 7, Kostić 6,5 ( Zdravković-), Marinković 6,5 ( B. Petrović -), Alepijević 7, Novović 7,5, Trajković 7, Blagojević 8, D. Stefanović 7, S. Stefanović 8,5.

SFK MORAVA: Aleksić 6, Đ. Mladenović 7, V. Kitanović 7, Novković 6,5, Stajić 6, M. Stanković 6 ( A Jović-), Šejić 6, Hristić 6, Draško 6,5, Milutinović 6 ( Micić -), S. Đorđević (L. Kitanović 6).

Igrač utakmice Stefan Stefanović

Gornjostopanjčani su gostima iz Vladičinog hana već u prvom delu utakmice stavili do znanja da bodovi moraju da ostanu domaćinu u borbi za beg iz donjeg dela tabele. Već u 4 minutu gologeter tima i Zona jug Stefan Stefanović postiže pogodak i najavljuje golejadu pogodaka, koji ih je na današnjoj utakmci bilo čak sedam. Samo 3 minuta ksnije prednost udvostručuje Blagojević.

Na 3:0 povisio je A. Kostić u 36 , da bi Blagojević svojim drugim pogotkom a za svoj tim četvrti najavio  visoku pobedu svog tima. Jedini utešni pogodak za goste postignut je u 43 minutu a strelac je Vukašin Kitanović i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu utakmice  viđen je samo po jedan pogodak na obe starne, jer su domaćini igrali onoliko koliko im je bilo potrebno da sašuvaju visoku stečenu prednost iz prvog dela igre.

Igrao se 69 minut kada je Đ. Mladenović uspeo da postigne i drugi pogodak na utakmci za svoj tim i smanjio prednost na samo dva pogotka u korist domaćina.

Ipak u 82 minutu na sceni stupa ponovo Stefan Stefanović i vsojm 33 golom u prvenstvu postavlja konaćnih 5:2 u korist domaćina. Visoka i vredn apobeda koja najavljuje još bolju završnicu prvenstvene trke.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print